⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Maçın İddaa Oranları

Galatasaray: 1.98
X: 3.36
Fenerbahçe: 2.60

Ben kanat da sallai Yunus tarafındayım. Hoca Mutlak kazanmak zorunda olduğu için 4lü çıkmayacaktır. Cuesta da bana hiç güven vermedi. Yunusu fb maçına kadar beklerse böyle çıkar sanırım:

Mus
Franko Davinson Apo
Jelert Sallai
Tor Lem Sara
Mertens
Oshi

Kazanmak zorunda değiliz, bana beraberlikte yetiyor. 6 puan ben önderim ve averaj da bende, bu da 7 puan demek oluyor. O zaman neden geriyoruz kendimizi ve takımı?
6 puan önde olmanın rahatlığı ile çıkıyorsam;
1- kaybetmeyeyim yeter.
2-taraftarı kazanmaya şartlandırıp germeye gerek yok
3-onlar gergin olacak ve biz akıllı olacaz.
4- oyun oynamaya değil tahrik etmeye gelecekler, taraftarın gerginliği onların (provoke) işini kolaylaştıracak
5- kazanmak zorundaymışız algısı onları (topçularını) rahatlatıyor bu da stresten kurtulmaları gerek
Son söz; taraftar akıllı olacak, tahriklere gelip yabancı madde filan sahaya atmayacak ne olursa olsun sadece takımı destekleyecek.. kaybettik bile lider biziz ve herşey bizim elimizde.. bu kadar basit

Yahu kazanırsan fişi çekeceksin. Senelerdir süren algılarını çöpe atacaksın. Göztepe samsun bjk ts eyüp deplasmanların var. En kotu 3 mağlubiyet hakkın oluyor.

Ben kanat da sallai Yunus tarafındayım. Hoca Mutlak kazanmak zorunda olduğu için 4lü çıkmayacaktır. Cuesta da bana hiç güven vermedi. Yunusu fb maçına kadar beklerse böyle çıkar sanırım:

Mus
Franko Davinson Apo
Jelert Sallai
Tor Lem Sara
Mertens
Oshi
troll mü bu kadro ne

Yahu kazanırsan fişi çekeceksin. Senelerdir süren algılarını çöpe atacaksın. Göztepe samsun bjk ts eyüp deplasmanların var. En kotu 3 mağlubiyet hakkın oluyor.
Tabi ki de öyle Göztepe ve Samsun deplasmanları bu ligin en zor deplasmanı bence. Bjk Fb zor çıktı oralardan. ha ligin sonlarına doğru düşeni kalanı netleşince Anadolu takımlarına bir haller olur genelde ama bizim rakiplere teşfikler gırla yağacağı için bu ihtimali yok sayacağız. Fiş çekme maçı matmatiksel olarak belli olan maçtır. Her maça bu motto ile çıkılmalı..

Gergin bir maç olacağı kesin de öyle hükmen mağlubiyete neden olacak olaylar yaşanmaz.

Taraftar maça konsantre olur ve doğru düzgün desteklerlerse takımı tertemiz galibiyetimizi alır çıkarız. Sadece MHY, İrfan gibi itlerin yiyeceği haltlara karşı sakin kalmalı taraftar.

Başlığı en azından az maçı bitene kadar kapatır mısınız

Mus
Franko Davinson Apo
Jelert Sallai
Tor Lem Sara
Mertens
Oshi
Kazanmak zorunda olan fenerbahce bize beraberlikte yeter.

Sakin oynamak lazım. En kötü beraberlik, galibiyet süper olur. İç sahada bi kaç gerizekalı taraftar yüzünden dezavantaj oluyor bize bi kaç senedir.

Ya Allah aşkına 6 puan farkla lider olan biziz. Şikeciler ne top oynuyor ki Galatasaray korkacak ve beraberliğe oynayacak. Konya, Rize, Kasımpaşa maçlarında gördük durumlarını. Hakemler olmasa Konya ve Rize'yi yenemeyeceklerdi ki Kasımpaşa maçında 1-0 kadar Kasımpaşanın en az 2 net pozisyonu var.

Bizim yapmamız gereken sadece Kadıköy'de olduğu gibi kompakt oynayıp, sahaya konsantr olmak. Karşı tarafta yer alan ortodoks çocukları gerek MHY denen it ile, gerekse yöneticileri ile maçın atmosferinden uzaklaşması için herşeyi yapacaklardır. Hatta Hacıosman denen kevaşe'yi bile getirirler maça. Öyle bir camia bunlar.

Geri
Üst Alt