- 1 Haziran 2015
- 27.693
- 19.246
- 2.148
günay'ı oynattığı için okan'ı tabii kiHepimiz şu sn itibariyle kaleye günayı koyuyoruz
Oynasa ve büyük sıçsa kimi eleştiricez bu sefer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
günay'ı oynattığı için okan'ı tabii kiHepimiz şu sn itibariyle kaleye günayı koyuyoruz
Oynasa ve büyük sıçsa kimi eleştiricez bu sefer
Okanin inadi diye bir şey var. Yaşlı adamı sahaya atıp yipratmaktan başka bir şey yapmıyor. Mertense de yazık. Hem taraftarın gözünde de Mertensin itibarını düşürüyor. Oyuncu yemekten başka bir şey yokMertens'i oynatmak en başta Mertens'e haksızlık oluyor bu adamın formsuz olma hakkı var dinlendir yahu şu adamı artık sonradan alacaksan al
Bence de en büyük avantaj ifbnin favori görülmesi.Kendilerini nimet sayıyorlar ama fb bir şey değil maçlarının hepsini izledim. Kayıp durumunda kesinlikle sorumluluk hocanın bizden iyi oldukları bir konu görmüyorum.
Gol atsak bile yine bir şey uydurup iptal ederler bence.Hakem onların hakemi ,fedarasyon onların federasyonu ,medya ve algılar da onların.Allahin izniyle yenerek onların olanları alayını mors ederiz.Ezerek yenersek ve yine yapı kapı diye tuttursalar bile artık o beyinsiz taraftarları bile ciddiye almaz bunlari
Göz göre göre yapmaya cesaret edemezler benim.tek endişem bunlarda ahlaksız ve karaktersiz şeref yoksunu çok topçu var .onların bizim taraftarı proveke edip taraftarın yanlış bur şey yapması ve hakemin bunu fırsat bilip maçı durdurması tek korkum bu Allah korusunGol atsak bile yine bir şey uydurup iptal ederler bence.
Adam mı var?Ne hikmetse istenilmeyen eren bütün kadrolara yazilmaya basladi.
Jalart mi oynasınSu an en fazla sabote eden oyuncu sara. Ins. biraz oynamaya baslar yine.