⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

fb maçında kazanırsak bu şarkıyla bağlantılı mesajlı paylaşımların resmi hesaptan yapılacağını düşünüyorum.

Bu maçta hiçbir provokasyona müsade etmemeli ve fırsat vermeden çatır çatır top oynayıp fbli itleri ağlatmalıyız. Başka yolu yok.
Yönetim maç günü açıklama yapıp Fenerbahçe’nin provoke etmeye çalışacagini, taraftarimizin bu oyuna gelmemesi gerektiğini belirtmeli. Bu açıklama stat girişinde herkese broşür olarak bile verilebilir.
Herkes yaninda önünde oturanı uyarmali.
Sadece maça motive olursak, Fener’i yenecegimizi tahmin ediyorum çünkü oynadıkları oyun bize ters gelecek bir oyun değil, yavas ve temposuz oynuyorlar.

Maçta

Frankowski
Sanchez
Bardakçı
Torreira
Sara
Barış
Osimhen

7 isim belli.

Kalan dört için

Muslera/ Günay
Eren/Kaan/Cuesta (sisteme göre)
Mertens/Lemina
Sallai/Yunus

Denklemi var.

Maçta

Frankowski
Sanchez
Bardakçı
Torreira
Sara
Barış
Osimhen

7 isim belli.

Kalan dört için

Muslera/ Günay
Eren/Kaan/Cuesta (sisteme göre)
Mertens/Lemina
Sallai/Yunus

Denklemi var.
sallai oynar bence
4 lü oynayacaktır eren o yüzden
leminayı denedi ve performansı aldı rize maçında o yüzden lemina. mertens de iyi bi hamle oyuncumuz olur.

öyle bi algı hakim ki fb ucuyo kacıyo biz cok kötüyüz gibi. aslında alakası yok

rizeyi fb kendi evinde zar zor 2 kırmızı 1 penaltı ile yenebildi.

biz deplasmanda 2. yarıda domine edip yendik.

avrupa maclarında fbnin rakibi mal mal işler yaptı ordada hakem etkili oldu.

sallai oynar bence
4 lü oynayacaktır eren o yüzden
leminayı denedi ve performansı aldı rize maçında o yüzden lemina. mertens de iyi bi hamle oyuncumuz olur.
Aynı fikirdeyim bir tek Eren’den emin değilim derbi için. Ama Franky’i sağ bek yerine sol bek oynatmak verimini düşürebilir.

Aynı fikirdeyim bir tek Eren’den emin değilim derbi için. Ama Franky’i sağ bek yerine sol bek oynatmak verimini düşürebilir.
mevcut durumda işlemeyen çok bölge varken işleyen yeri bozmaz diye düşünüyorum. gayet iyi maç çıkardı geçen maç. artık bu mala birlikte skorda iyi olursa her maç net bir şekilde sayabileceğimiz bi 11 imiz olussun. gerçi morata da gelecek gene 3 lüye döner okan. sonra gene çorba.

Soyismini tekrar Buruk yapalım galibiyeti alalım

İyi de burda direk fbnin ısmarladığı hakem var. Mesele fb oyunu filan değil ki…

Lemina ilk 11 oynamayacak, boşuna beklemeyin.

4231 klasik

İleri dörtlü mertens barış sallai osimhen
Bence mertensi kesecek.Lemina oynatacak.
Bunu yapmazsa takımı sabote etmiş olur.Çünkü oda gerçeği gördü.

Bunun dışında biz saha yerleşimini düzeltmezsek mertens-lemina değişikliğininde bir anlamı kalmaz.Lemina bireysel olarak fark yaratır o kadar.

Barış-sallai-sara iş bu üçlüde bitiyor.Bu üçlü rakibin iyi kapanması durumunda ofansif anlamda hiç güven vermez..İleride net fark yaratacak oyuncular diyemiyorsun..İyi bir organizasyonla fayda sağlayabileceğin adamlar.O organizasyonda bizde yok.
Ama ben bu maçta boş alan bulabileceğimizi düşünüyorum.Ve bu durumda yukarıda saydığım üçlününde maça etki edeceğini düşünüyorum.

Bu takımda dar alanda etkili topla dikine gidip fark yaratacak iki oyuncu var yunus ve morata onlarda sakat.Bence çok büyük şanssızlık.

1. FB formda. Fizik gucleri, tempolari iyi. Ayrica bir oyun oturtmuslar, Dzeko endeksli. Ayaklari net ve teknik oldugu icin her yerden bir anda tehlike yaratabiliyorlar. Ama fizik gucleri iyi olsa da genetik olarak atlet oyuncu sayisi fazla degil. Skriniar, Dzeko, Tadic, Nesri gibi ana topculari ciddi tempoda zorlanir.

2. Hakem konusu facia. Bosna'li hakemi Dzeko var diye istemedim diyor TFF, ama Acun'un sahip oldugu kulubun taraftarini maca hakem olsun diye getiriyor. Bu konu uzerinde Insallah birisi duruyordur, TFF baskani satin alinmis belli ve ne yaptigi cok net. O kadar mal ki, saklayamiyor bile.

3. Bizim durum formsuz ve hevessiz. Cok defomuz var. Baris gures yapiyor sahada kac haftadir, Mertens eksik oynatiyor, Sara ortada yok sakatliktan sonra ve defans artik dunya basininda bir komedi ornegi. Bu durumda bizim ekibin ne yapacagi belirsiz. 3 de yiyebiliriz, 3 de atabiliriz. Ama favori bence su anki sartlara gore FB, ki medya da oyle diyor. Yine de derbi maclari ozel maclar, hersey farkli olabiliyor.

Ozetle, son 3 aydir oynadigimiz futboldan memnun olmayan taraftar mevcut. Topcularin kendilerine ciddi ve profesyonel baktiklarina inanc yitirilmis, ve hem medyada hem TFF'de kaybeden GS var. Bunun uzerine bir de otokratik sekilde ve ilk maca kiyasen haksiz sekilde yabanci hakem ataniyor, FB'nin GS kollaniyor imajini dogrulamak icin. Buna ragmen cikip kazanirsan hem buyuk surpriz olur hem de herkesi susturur. Ama bizim oyuncularin bunu yapacak gucu ve teknigi var mi, taraftarin buna destek olacak sabri var mi emin degilim.

Geri
Üst Alt