⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

İbrahim Seten: “Fenerbahçe’de rekor derbi primi verileceğine dair duyumlarım var. Kaç para diye sorarsanız, ben diyeyim 4 milyon €, siz deyin 5 milyon €…”

Oha yaw

5m euro verseler oynayan 15 kişiye
415k euro kişi başı prim yapar

İşimiz zor

Şu ihtiyarların attığı ilk golü atabilecek organizasyondan uzağız.

İbrahim Seten: “Fenerbahçe’de rekor derbi primi verileceğine dair duyumlarım var. Kaç para diye sorarsanız, ben diyeyim 4 milyon €, siz deyin 5 milyon €…”

Oha yaw

İşimiz zor
Daha fazladir bile.

Kaybederlerse yaptiklari bütün algilar bir taraflarina girecek. Bu mac bizim icin ne kadar hayat memat meselesiyse onlar icin de öyle.

Bütün planlarini bu mac üzerinden yaptilar.

Oha yaw

İşimiz zor

Çok basit.
Sen de kelle başı 100k euro ver.

Şampiyon olunca ödersin.

Derbi primi olmalı zaten de konuşulan rakamlar inanılmaz

Fatih hocamın dediği gibi

Valla şampiyonluğu kaybetmek bile umrumda değil ama Fenerli şımarıkların “Bakın yabancı hakem geldi böyle oldu, son 3 sezon şaibeli olduğunu gösterdi” algısını destekleyecek bir sonuç alınırsa ne Okan Buruk, ne futbolcuları affederim.

Birazcık onuru, gururu olan insan bunu haysiyet meselesi haline getirir ve ekstra çabalar.

Oha yaw

İşimiz zor
Bizim prim bile vermemize gerek yok yabancı hakemin gelme olayını bilmeyenlere anlatıp, yenilmemiz durumunda bunun neyi ifade edebileceğini anlatsalar yeter. Takımda onursuz ve gurursuz futbolcu yok

Oha yaw

İşimiz zor
oyanyana mı ... prim takımın tamamına ayarlanır :D

Bu arada bilet işinde yine el altından bir şeyler yapıldı umarım gs taraftarı kılıklı ajanlar girmemiştir. Geçen sene özellikle sahaya şişe atanlarda bu izlenimi almıştım tribünde

Genelde kötü top oynadığımız dönemlerde bu fb maçlarından alnımızın akıyla çıktık, yine futbolcular bu kötü gidişata böyle bir maçta bir reaksiyon verir inşallah

fenere bir penaltı verirler. bizden biri de kesin kırmızı görecek. o seyirciyi sahaya indirmek için her şeyi yapacaklar.

Geri
Üst Alt