⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

yonetim halen uyuyor. Dunyada hakemmi kalmadi da, mariborlu hakem getirdiler. acunun istedigi oluyor resmen. Turk hakemlerden de beter yonetecek. Hakemin yapacagi serefsizlligi dusunmekten, maca odaklanamiyorum bir türlu.resmen alehimize calacak herseyi, ertesi gunde slovenyaya hic birsey olmamis gibi defolup gidecek. Haksizlik bu haksizlik…

Geri düşersek

img_2_1726916645751-jpg.262978

Malum takımın medyası ve taraftarları çok fazla konuşuyorlar, bu hakem ataması, federasyonum tutumu falan da takımı motive ediyor, bunları yapmaya devam etsinler.

Hakemi de üstüne koyup basacaksın. Tarihin en önemli maçlarından biri bu maçta ölümüne oynayacaksın da hangi maç oynayacaksin. Oluşturulan tüm algıları göte sokma maçı ya bunu başaracaklar ya da bu düzenin altında ezilip gidecekler. Herşey takımda bitiyor

Müldür yerine Oğuz olması dışında olumlu. Djiku da yetişmezse iyi olur

kostebek derbi 11'imizi bildirmis yine.

1740223337106.webp

Kadro olarak fb’nin bize hiçbir üstünlüğü yok
Kilit öneme sahip oyuncuları çok yaşlı
Bizde sorun bazı oyuncuların rotasyonsuzluk nedeniyle binen yükten çok bitik olması ve Avrupa maçlarında özgüvenlerini yitirmiş olmaları

Bize dassakli bir yonetim lazim. Olmaz diyince oldurmayacak bir yonetim. Dursun binkere televizyons cikti ibo felegini sasirdi. Dursun sustukca ibo aziyor. Ne istifa ettirebildi ne kovdurabildi. Bundsn sonra olacak her negatif sey Dursun'a yazar. Sahada olanlar da Okan'a. Su iki maci oynamanin hic anlami yoktu.

Geri
Üst Alt