- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Tribün top oynarsan var Eboue'nin pazara gönderdiği maç mesela bazen sadece tribünü dinlemek için bile tekrar tekrar izlerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir şey atmaya gerek yok baskı altına almak için.Uanın çağrısı doğru
Sahaya bir şey atmanın ev sahibinin lehine olduğunu görmedim hiç. Atılırsa mhy ve kaleci irfan istediğini alır. 10 dkyı falan yerler
Uanın çağrıda sahaya bir şey atmayın telefonla oynamayın diyor. Bunlarda baskıyı bozmak için yanlış bir şey yok kiBir şey atmaya gerek yok baskı altına almak için.
Onların dediğini okumadım yav denk gelmişUanın çağrıda sahaya bir şey atmayın telefonla oynamayın diyor. Bunlarda baskıyı bozmak için yanlış bir şey yok ki
Küfür edilmeli tabii ki de. Onun cezası küçükOnların dediğini okumadım yav denk gelmiş
1 haftadır yok küfretmeyin vs bir ton şey söyleyen var
Madde atmak ve MHY ile kaledeki çingeneyi ziklememek dışında her şey yapılmalı
Türk futbolundaki YAPI'nın mimarları bizim tribünlere satılmış küçük gruplar yerleştirerek hem sahaya yabancı madde atıp hem de tribünlerde kavga çıkartıp bir komplo kurmuş olabilirler mi? Ben bunlardan herşeyi bekliyorum.Sahaya madde atanlar net fblidir
Türk futbolundaki YAPI'nın mimarları bizim tribünlere satılmış küçük gruplar yerleştirerek hem sahaya yabancı madde atıp hem de tribünlerde kavga çıkartıp bir komplo kurmuş olabilirler mi? Ben bunlardan herşeyi bekliyorum.
Bu herif tutturuyor mu ki
yarın galibiyetin tek yolu taraftarın müdahil olmasıyarin galibiyetin parolasi : Sogukkanlilik. Taraftar ve oyuncular icin de gecerli.
Fbnin üçlüsüne karşı üçlü oynamak hata olur. 4.3.3 gibi çıkmalıyızİlla üçlü oynayacaksak ancak böyle olur;
-------Lemina--Sanchez--A.kerim-------
Frank--------Sara--Torreira---------Sallai
----------------------Yunus-----------------------
----------------Osimhen--BAY-----------------