⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Sahadaki futbolcular uyuşuk olursa tribünde gidiyor 5-10 dk da üstünlük vs.

Topa sert, istekli ve mücadeleden vazgeçmeyen takım olursa tribünde iter zaten bu maçlarda.

Maçın başına iyi dikkat etmeliyiz. Orada erken gol bulursak zaten iç saha avantajını daha da derinden yaşarız. Tam tersi oldukça da enerji dk dk düşüyor hep.

Son yıllarda deplasman takımlarının derbilerde daha iyi olması da bence sahadaki takımların birbirini tartmaya çok zaman ayırıp kendini uykuya almasından.

Rakibi boğmak için çıktığında psikolojik olarak alıyorsun maçı.

Kazandığımız maçlarda 2014-2015 Sneijder hariç hep boğarak aldık biz. ASY de kontrol oyunu olmaz, Saraçoğlu’nda ise tam o sakinlik kazandırıyor.

2011-2012 Süper Final (yenilmemize rağmen)
2016-2017 Josef’in 90. Dakika golü ile yenildiğimiz maçlarda da mükemmele yakın oynamıştık.

Onun dışında ki maçlar berabere bitti çoğu ya da yenildik ve çok sıkıcıydı oyunlar iki takım adına da.

Yarın ihtiyacımız olan şey biraz şans ile birlikte istek, arzu ve senkronize hareket eden bir ekip. Bu olursa maçı kazanırız diye düşünüyorum.

Uanın çağrıda sahaya bir şey atmayın telefonla oynamayın diyor. Bunlarda baskıyı bozmak için yanlış bir şey yok ki
Onların dediğini okumadım yav denk gelmiş

1 haftadır yok küfretmeyin vs bir ton şey söyleyen var

Madde atmak ve MHY ile kaledeki çingeneyi ziklememek dışında her şey yapılmalı

yarin galibiyetin parolasi : Sogukkanlilik. Taraftar ve oyuncular icin de gecerli.

Türk futbolundaki YAPI'nın mimarları bizim tribünlere satılmış küçük gruplar yerleştirerek hem sahaya yabancı madde atıp hem de tribünlerde kavga çıkartıp bir komplo kurmuş olabilirler mi? Ben bunlardan herşeyi bekliyorum.

Çok zor bir şey değil bu. 100k verip sahaya bile atlatıp fb li futbolcuyu darp ettirebilirsin.
Maç yarıda kalır. Cezası yok bu ülkede hiçbir suçun.

Tek ceza hükümeti eleştirdiğinde alıyorsun.

Bağırıp çağırarak iç sahada tribün en son hangi FB maçında baskı altına alıp sonuç alınmasına vesile oldu?

İlla üçlü oynayacaksak ancak böyle olur;

-------Lemina--Sanchez--A.kerim-------
Frank--------Sara--Torreira---------Sallai
----------------------Yunus-----------------------
----------------Osimhen--BAY-----------------

İlla üçlü oynayacaksak ancak böyle olur;

-------Lemina--Sanchez--A.kerim-------
Frank--------Sara--Torreira---------Sallai
----------------------Yunus-----------------------
----------------Osimhen--BAY-----------------
Fbnin üçlüsüne karşı üçlü oynamak hata olur. 4.3.3 gibi çıkmalıyız

Geri