⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Lemina-Yunus 90dk çıkaracak durumda olsa net favori çıkardık şu maça yaw. Yunus gibi dribling yapan oyuncular şikecilerin hantal savunmasını darmadağın eder.

Yarın tribünlerde olması gereken kasa bu. Sevgilisini alıp aşko kuşko takılanlar içeri alınmamalı.

147805349787fea3e2e2c0b7b086c1f7.jpg
@Sami Karakoç değil mi bu?

1740337677808.webp

Maça bu havada girmediğimiz için avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.

22 Nisan 2012

Sezonu farkla lider bitirdiğimiz halde süper final uydurulmak suretiyle şampiyonluğumuz çalınmak istendi.

Hiçbir zaman yabancı hakem talep etmedik. Her ne kadar bu maçı evimizde kaybetsek de aslanlar gibi Kadıköy'e gidip yabancı hakem talep etmeden şampiyonluğu aldık söke söke.

Kimse yapı var diye ağlamadı.

Yarın yeni bir tarih daha yazmalıyız.

Ekli dosyayı görüntüle 280733

Maça bu havada girmediğimiz için avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.

22 Nisan 2012

Sezonu farkla lider bitirdiğimiz halde süper final uydurulmak suretiyle şampiyonluğumuz çalınmak istendi.

Hiçbir zaman yabancı hakem talep etmedik. Her ne kadar bu maçı evimizde kaybetsek de aslanlar gibi Kadıköy'e gidip yabancı hakem talep etmeden şampiyonluğu aldık söke söke.

Kimse yapı var diye ağlamadı.

Yarın yeni bir tarih daha yazmalıyız.

Bizim kötü oynama hakkımız yok. Kötü oynayıp da kazandığımızı hatırladığım tek maç Sneijder'in sağa sola astığı maç. İyi oynayıp kaybettiğimiz maç ise çok oldu.

Sahaya ilk bu portekizli puşt çıkar tahrik etmek için elinide kulağına götürür duymuyorum felan yapar sonra köpek girer devreye sonra irfan

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değilde şuan kar başladı yine İstanbulda daha doğrusu benim bulunduğum muhitte var, yarın umarım zemin sorunlu olmaz, alkmar maçında ilk 20 dakika top gitmiyordu yerden.

mhy gibi köpeklerin kışkırtmalarına gelinmemeli özellikle misal dk daha 60 iken 2 farklı üstün isek oley çekilmemeli 1 fark varsa ve artık son uzatma dakikaları dahil yine oley çekilmemeli son düdüğe kadar maçtan kopulmamalı.Büyük Galatasaray taraftarı bu hatalara düşmezse zaten gerekeni yapar

Geri
Üst Alt