⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

aslında o kız 10'da üçlük kızdır. Sırf metroda gördüğün için sana dünya tarihinin en iyilerindenmiş gibi geliyor. Çünkü metro büyüsüne kapılıyorsun!! O kapalı alan trenin hızlıca akması her hangi bir şeye pür dikkat kesilme odak artışı ve gelen aşırı overthinkingle bu sonuç çıkıyor. Algısal illüzyon!
Bu konuda tevazu gosteremicem hatundan iyi anlarım ihtiyar

Musa reyiz'in videosunu izleyerek moda giriyorum.

S51kxgG4kGYUOUfP.jpg
Bunu sansürsüz linki varmıdır.

macuna birileri sen napıyorsun bilader dedi uyardı herhalde vandayla lgarte işinden vazgeçmiş şimdi de yalan spekülasyondu diyor şimdi duymuş gibi olayı.

Taraftar Lemina ya çok güveniyor. Umarım yanılmayız. Benim hatırladığım Lemina maç çevirecek bir futbolcu değil.

Maç çevirmek değişik bir tabir olmuş hocam bizim beklentimiz Lemina’nın orta sahayı yönlendirmesi,sertlik katması,dribbling ile topu 3. Bölgeye taşıması ve uzun toplar atıp oyun kurulumunu desteklemesi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yunus ile Leminanın sonradan gireceğini düşünüyorum, ayrıca muslera banko oynar umarım yanılırım ama öyle olucak!

macuna birileri sen napıyorsun bilader dedi uyardı herhalde vandayla lgarte işinden vazgeçmiş şimdi de yalan spekülasyondu diyor şimdi duymuş gibi olayı.

Yok yaw o çingene kaza geçirmiş ondan gelemedi muhtemelen o yüzden yan çizdi yoksa bu adnan oktarcının yapmayacağı şerefsizlik yok

Yarın, asla maçı izlemeyeceğim. Yıllarca bu ezik takıma karşı tek kale maçlar oynamamıza rağmen mağlubiyetler aldık. İnşallah kazanırız.

Lemina 11 olur. OB maçası yemez eğer Mertens le çıkıp kaybederse işlerin karışacağını biliyor.

Kaleci elbet Günay isteriz ama imkansız.

yarın bu saatlerde ya tüm forum ahalisi olarak, duş alıp akabinde şükür namazı kılacağız.

Algı öyle bir şey ki, belli aralıklarla ve sürekli tekrar edilince bizim taraftar bile yiyor

Olm algılara kapılmayın, fener futbol ile değil algı ile 2. sırada

Millet fener fark atacak falan sanıyor, hakemler ittirmese ilk 5'te olur muydu acaba.

Ceku ya oyun kurdurmazsak poh gibi oynasak da kaybetmeyiz. Ne oynadıkları çok belli OB nin işi daha kolay. Bizim ne oynadığımız belli olmadığı için ağlağın işi daha zor.

yaw ne korkuyorsunuz fbden

adamlar sadece şanslı öyle aşırı bir baskı kuran tempolu oynayan takım değil

Geri
Üst Alt