Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.533
- 91.616
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O it inşallah ilk 11 başlar zayıf halkarları o gerizeklaı herif olurHem taraftarlar hemde futbolcular kafayı kullanacak. Önce o köpek sahaya çıkacak. Ua tribünün önüne gelip tahrik etmeye başlayacak. Ilk onbir başlarsa kornerleri bu kullanacak. Herkes aklıyla hareket etmeli.
Maç durmadıkca bu maçı 2 farkla yeneriz diye düşünüyorum. Hele amrabat, levent ve Yusuf ile defansı kurarlarsa. Osimhen bunları yer.
Ben de izlemeyi düsünmüyorum ama totem amacli degil. Zaten totem islerine inanmam.Galiba maçı izlemeyeceğim, aşırı stresliyim
İlk devredeki maçta rahattım izledim
Geçen sene son maçta rahattım izledim
22-23 23-24 deplerinde yine böyle stresliydim izlemedim
Yarın da takımın iyiliği için izlememeyi seçiyorum
3 lü çıkarlarsa bizim pres bize girerTorreirayı mertensin pozisyonuna koyup arkayı sara-lemina yapma fantezisini dusunmeden edemiyorum.
Torreira süper pres modunu acip kaptigi toplari osimhene atabilirse maci 4-0 kazanabiliriz.
Böyle bir kadro ile okan hocanın çıkma ihtimali binde 0 hatta iddaa ediyorum kadroyu crying one kursa o bile belli olmasın diye 3 lü savunmayla çıkmaz bu kadroyla çıkmazSıkıntı bir müsabaka
Muslera
Cuesta Davinson Abdülkerim
Frankowski Torreira Sara Sallai
Mertens
Barış Osimhen
Gibi bir şey izleriz bence ki çok kötü 11 bu
1-1 şeklinde neticeleğini düşünüyorum
Bu olmazsa şunu izleriz:Böyle bir kadro ile okan hocanın çıkma ihtimali binde 0 hatta iddaa ediyorum kadroyu crying one kursa o bile belli olmasın diye 3 lü savunmayla çıkmaz bu kadroyla çıkmaz
Frankowski,sallai ile fenerin sol tarafı bayıltmamız lazım.
öyle deme reisSallai bugüne kadar kariyerinde kimi bayiltmis
Bugün ilk olacak.Sallai bugüne kadar kariyerinde kimi bayiltmis
En son eline patlıcanÇok rahat alcaz gibi
Tribunde olacak izleyebilirsinizMorataya o kadar para verildi derbide izleyemedik bile.