⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Hem taraftarlar hemde futbolcular kafayı kullanacak. Önce o köpek sahaya çıkacak. Ua tribünün önüne gelip tahrik etmeye başlayacak. Ilk onbir başlarsa kornerleri bu kullanacak. Herkes aklıyla hareket etmeli.

Maç durmadıkca bu maçı 2 farkla yeneriz diye düşünüyorum. Hele amrabat, levent ve Yusuf ile defansı kurarlarsa. Osimhen bunları yer.

Hem taraftarlar hemde futbolcular kafayı kullanacak. Önce o köpek sahaya çıkacak. Ua tribünün önüne gelip tahrik etmeye başlayacak. Ilk onbir başlarsa kornerleri bu kullanacak. Herkes aklıyla hareket etmeli.

Maç durmadıkca bu maçı 2 farkla yeneriz diye düşünüyorum. Hele amrabat, levent ve Yusuf ile defansı kurarlarsa. Osimhen bunları yer.
O it inşallah ilk 11 başlar zayıf halkarları o gerizeklaı herif olur

Galiba maçı izlemeyeceğim, aşırı stresliyim

İlk devredeki maçta rahattım izledim

Geçen sene son maçta rahattım izledim

22-23 23-24 deplerinde yine böyle stresliydim izlemedim

Yarın da takımın iyiliği için izlememeyi seçiyorum
Ben de izlemeyi düsünmüyorum ama totem amacli degil. Zaten totem islerine inanmam.

Ama bu itlere karsi oynadigimiz maclar beni asiri geriyor. 2 saat boyunca tas cekmis gibi oluyorum.

Son dönemlerde ben de izlemiyorum bunlara karsi maclarimizi. Ilk devredeki maci da izlememistim mesela. Mac bittikten sonra skora bakarim, kazandiysak tekrarina bakarim okadar.

Simdi de yine stres bastl, migdem falan sancilaniyor. X’e giriyorum, bu itlerin yazdiklarini görüyorum sinirlerim tepeme cikiyor. Türkiye’de cok toksik bir ortam var maalesef, insani bezdiriyor. Bu sezondan sonra harbi futbola bir ara vermek lazim.

Sıkıntı bir müsabaka

Muslera
Cuesta Davinson Abdülkerim
Frankowski Torreira Sara Sallai
Mertens
Barış Osimhen

Gibi bir şey izleriz bence ki çok kötü 11 bu

1-1 şeklinde neticeleğini düşünüyorum

Hanım anlayışlıdır annesine yolladım çocuklarla 4 Galatasaraylı arkadaş ile izleyecem ve 2 sakinlestirici alacam maçtan önce baya böyle aptal gibi yapıyor ama işe yarıyor. Allah yar ve yardımcımız olsun ve Okan hoca leminali 4 lu savunması mertensiz kadro kursun inşallah

Sıkıntı bir müsabaka

Muslera
Cuesta Davinson Abdülkerim
Frankowski Torreira Sara Sallai
Mertens
Barış Osimhen

Gibi bir şey izleriz bence ki çok kötü 11 bu

1-1 şeklinde neticeleğini düşünüyorum
Böyle bir kadro ile okan hocanın çıkma ihtimali binde 0 hatta iddaa ediyorum kadroyu crying one kursa o bile belli olmasın diye 3 lü savunmayla çıkmaz bu kadroyla çıkmaz

Böyle bir kadro ile okan hocanın çıkma ihtimali binde 0 hatta iddaa ediyorum kadroyu crying one kursa o bile belli olmasın diye 3 lü savunmayla çıkmaz bu kadroyla çıkmaz
Bu olmazsa şunu izleriz:

Muslera
Frankowski Davinson Apo Eren
Torreira Sara
Sallai Mertens Barış
Osimhen

Günay yerine Muslera oynar çünkü OB böyle bir hoca
Mertens'i zaten oynatacak o yüzden dinlendirdi AZ maçında
Abdülkerim yerine Kaan ya da Cuesta izleyebiliriz
Lemina ve Yunus sonradan girecektir. Lemina'yı istemeden sokar Yunus ise sakatlıktan yeni döndüğü için 11 başlamaz

Geri
Üst Alt