⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

mourinho nun yapacağı belli

ara ara vites açacacak - sonra duracak geçiş kovalayacak .. gol bulursa yaslanacak geriye çirkef mod. çünkü biliyorki sezon genelinde açamadık defansalrı

size kışkırtıcı bir haber vereyim mi ? valla vereyim fena haber çünküüü
icardi lisansı silinmedi diyim ben sizee..

akşam kadroda-yedeklerde görürseniz şaşırmayın. aslında sakatlanmadı herif irmek irmek bu maç için hazırlandı.

kadroda icardiyi görünce fenerlilerin suratlarını görmek isterdimm. zevkten 4 köşeyim şu an

mourinho nun yapacağı belli

ara ara vites açacacak - sonra duracak geçiş kovalayacak .. gol bulursa yaslanacak geriye çirkef mod. çünkü biliyorki sezon genelinde açamadık defansalrı
FB'nin az çok ne ve nasıl oynayacağı belli. Oyun planları görünür halde.

Asıl biz ne yapacağız kimse kestiremiyor.

çok kişide beraberliğe OK havası var.

ligi bitirmek varken gene uzatacak mıyız süreyi - bu sezonun tamamında bunu yaptık. sonu iyi bitmiyor o işin.

çıkacağız

tokatlayacağız

bitireceğiz bu işi.
Beraberliğe çoktan fitim. Bizim takım top oynamiyor son haftalarda. okan da futbolcular da yenilmeyelim yeter kafasıyla maca cikiyor. fener ise ya herro ya merro diyecek.
Bizim rahat olmamiz gerekirken aksine tedirgin olan biziz çünkü o savaşçı ruhu göremiyorum

Biri de şöyle çıkacağımızı söylemiş.

Screenshot_2025-02-24-11-16-11-516-edit_com.twitter.android.webp

İkinci yarı duruma göre Jelert - Barış değişikliği ve Frank geriye şeklinde.

size kışkırtıcı bir haber vereyim mi ? valla vereyim fena haber çünküüü
icardi lisansı silinmedi diyim ben sizee..

akşam kadroda-yedeklerde görürseniz şaşırmayın. aslında sakatlanmadı herif irmek irmek bu maç için hazırlandı.

kadroda icardiyi görünce fenerlilerin suratlarını görmek isterdimm. zevkten 4 köşeyim şu an
Sakın ayılma maç bitene kadar bu kafadan devam

Geri
Üst Alt