Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.887
- 7.801
- 843
yunusu çok aramayız umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB'nin az çok ne ve nasıl oynayacağı belli. Oyun planları görünür halde.mourinho nun yapacağı belli
ara ara vites açacacak - sonra duracak geçiş kovalayacak .. gol bulursa yaslanacak geriye çirkef mod. çünkü biliyorki sezon genelinde açamadık defansalrı
Heyecan durumu nedir üstadmourinho nun yapacağı belli
ara ara vites açacacak - sonra duracak geçiş kovalayacak .. gol bulursa yaslanacak geriye çirkef mod. çünkü biliyorki sezon genelinde açamadık defansalrı
şimdilik gayet sakinim.Heyecan durumu nedir üstad
Beraberliğe çoktan fitim. Bizim takım top oynamiyor son haftalarda. okan da futbolcular da yenilmeyelim yeter kafasıyla maca cikiyor. fener ise ya herro ya merro diyecek.çok kişide beraberliğe OK havası var.
ligi bitirmek varken gene uzatacak mıyız süreyi - bu sezonun tamamında bunu yaptık. sonu iyi bitmiyor o işin.
çıkacağız
tokatlayacağız
bitireceğiz bu işi.
bi alalım da@Cafer Güney Caferim nezamandir sosyal medyaya girmiyorum. Şu maçı alalim hepsine saplayacam
Ben bir yarım saat canlı skordan takip edecem sonra acacamşimdilik gayet sakinim.
maç başladığında geliyorlar bana derbilerde.
Yelerte benden pas
Barışın herhangi bir mevkide jelertten kötü oynama ihtimali var mı ya ne kadar salakça kadrolar bunlarBiri de şöyle çıkacağımızı söylemiş.
Ekli dosyayı görüntüle 280785
İkinci yarı duruma göre Jelert - Barış değişikliği ve Frank geriye şeklinde.
Sakın ayılma maç bitene kadar bu kafadan devamsize kışkırtıcı bir haber vereyim mi ? valla vereyim fena haber çünküüü
icardi lisansı silinmedi diyim ben sizee..
akşam kadroda-yedeklerde görürseniz şaşırmayın. aslında sakatlanmadı herif irmek irmek bu maç için hazırlandı.
kadroda icardiyi görünce fenerlilerin suratlarını görmek isterdimm. zevkten 4 köşeyim şu an
3 lü veya Mertens'li çıkacağımıza yine buna bile razıyım ben.Yelerte benden pas
@Murat Durmaz nedir yorumun üstad2.01 olmuşuz beraberlik düşmüş fb bayağı artmış @Mete Temiz