⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Yenilirsek bizim taraftar

20832.jpg

10327.jpg

22745.jpg

20321.jpg

26572.jpg

17798.jpg

5338.jpg

21887.jpg

24141.jpg

Klasik Fifa 25 ile muhtemel kadrolar üzerinden simüle ettim. Maça Nesri’nin golüyle başlandı. Osimhen 41’de Sara’nın pasında beraberliği yakaladı. 45’te Tadic’in pasında Nesri skoru 2-1 yaptı ve devre böyle bitti.

İkinci yarıya Fenerbahçe hızlı başladı. 69’da Nesri skoru 3’e çıkardı. 80’de Osimhen’in pasında Sara durumu 2-3’ye getirdi. 85’te Yine Osimhen’in defans hatasında Sara’ya aktarıyor ve 3-3. Son dakikada yine Osimhen gole yaklaşıyor ama İrfancan izin vermiyor.

Galatasaray topa daha az sahip olsa da daha fazla fırsat üretti. Fenerbahçe geldiğini attı gibi bir maç oldu. Barış ve Osimhen çok gok kaçırdı.

Ekli dosyalar

• IMG_0917.webp
    IMG_0917.webp
    460,3 KB · Görüntüleme: 29
ya icimde tutmak istemiyorum o yuzden soyliyecem ben Ahmed Kutucu ve Moratayi begenmiyorum.
Moratanin stilini hic bir zaman begenmedim zaten hic bir kulupte , Ahmed Kutucunun da Galatasaray seviyesinde oldugunu dusunmuyorum.
Mertenssiz kadroda görmek lazım son dönemde takımın senkronizasyonunu bozan kişi.

ben 2 tane xanax çakacam sağ yanağa tokat yedin mi solu uzatıyorsun öyle mal gibi oluyorsun ama etkisi bittimi hele yendiğimiz senaryoda muhtemelen don atlet balkonda febeye küfürlü tezahurat ediyor olurum hayırlısı ( xanax yanlış anlamayın reçeteyle satılan yasal bir sakinleştiricidir .böyle maçlar öncesinde eczacı arkdaşımdan aldım da )

Geri
Üst Alt