⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Lemina
Sanchez
Eren

3'ünden 2'si yeni. Olmasalar maç farka gitmişti
Fizik olarak üçü karşı koydu sadece.
Eren bile çok fark yarattı muhtemelen fizik farkı, yavaş yavaş bizim normlara gelir fiziği o zaman eleştirmeye başlarlar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin geri kalanında 3 beraberlik veya 2 mağlubiyet hakkımız var fb tüm maçlarını kazanırsa ki o da pek olası görünmüyor bugün sahadaki hallerine bakınca
Biz iyi değildik ama net olarak onlar da baya kötüydü.

şaka maka 3 milyon euro alan yüce teknik direktörün tek taktiği kenara inip orta açmak, açamazsa geriye dönmek.

Uzun top sisir osimhen indirsin. Kanatlar orta acamiyor topu ortaya cikaramiyor.. bu takim ne yapiiyor idmanda??

Uçan kaçan fener kötü futbol oynayan bizi yenemedi.

Bu futbolla 1 puan muhteşem bir şey.

Ben 60 dakikadan sonra maçı kesin kaybettik dedim.

Taraftar gayet iyiydi helal olsun bir şişe bile görmedik herşey bizim elimizde gerekirse 2 mağlubiyet hakkımız var

okan buruk sezon sonu istifa girizgahıyla başlayalım

maç başı puan farkı altıydı şuan 7 oldu,, her halükarda bu skor bize yarar

İyi futbol oynamadığımız sürece yarın kazansak bile puan kaybedebileceğimiz bir çok maç var, jk, ts, Göztepe, Samsun, Eyüp, İfb’nin arkabahçeleri hep oynanacak daha, çoğu deplasman. Kötü ve zayıf görünmeye devam ettikçe sen yalı çocuğuna puan kaybı vadediyorsun. Sezon başından beri Okan’ı bu konuda taraftar eleştirdikçe baskılamak istediler taraftarın sesini. Millet Avrupa istiyoruz diyor. Avrupa’dan geçeli çok oldu. Geçen sene Kopenhag maçıyla Okan’ın Avrupa kariyeri bitti. Şampiyonluğu kaptırmasın diye uğraşıyor millet. Millet kendisinden çok ümitliymiş heralde, Avrupa’da hayal kırıklığına uğradığına göre. Ben hayal kırıklığına uğramadım.
Maçtan önce bu futbol ile 9 puanın bile riskli olduğunu söyledim ama 6 puan farkla 70% ihtimalle verir şampiyonluğu bu Okan.

En formsuz halimiz, en formda hallerine yenilmedi, bu da birşeydir.

Ama kalan maçlar için toparlanmazsak derdimiz var

Okan kalırsa sampiyonluk net gider
Şöyle izledim yav

1740424088396.webp

Ahmetin her tarafı topçu olsa ne olacak.
.
Sizin yöneyim gibi olan buruk gibi öyle ağır küfürler ediyorum ki size aklınız şaşar.
şu şerefsiz namsusuz beş para etmez takım şuradan puan aldı.
Sevinin iş bilmez taraftar sevinin..Yenilmedik diye.sizinde başımızdaki çapsızlardan bir farkınız yok.

Senelerdiir bir yabancı hakem gelecekse oda kadıköyde olmalıydı.Ama öyle şerefsiz kanı bozuk bir tff ve K.O.Ç artı acur varki şu maça yabancı hakem getirmeyi başardılar.
Ama dursun özbek denen adam defol git lan.Al çapsız yöbeticilerinide defol git.

herçey apaçık ortadayken sokaktan her hangi birisinin görebileceği gerçeği göremeyip şu maça barış gibi sallai gibi yeteneksizlerle çıktınız.
Sarada dahil yaptıkları bir tane doğru transfer yok.çapsızlar sürüsü.Olan buruk zaten süs diye duruyor orada.Hiçbir etkisi yok.
Sokaktan beş on tane adam getir daha iyi yönetir klübü.

Geri
Üst Alt