Mustafa Uzun
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2012
- 4.276
- 2.298
- 1.913
Efsane oynadi be...güya hazir degildi falan iki maçtir MVPLemina 0 Fb 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efsane oynadi be...güya hazir degildi falan iki maçtir MVPLemina 0 Fb 0
Eren bile çok fark yarattı muhtemelen fizik farkı, yavaş yavaş bizim normlara gelir fiziği o zaman eleştirmeye başlarlar.Lemina
Sanchez
Eren
3'ünden 2'si yeni. Olmasalar maç farka gitmişti
Fizik olarak üçü karşı koydu sadece.
Sakatlığı vardı ya çıktıktan sonra dizini gösterdi.Gole ihtiyacımız var Osimhen çıkıyor inanılmaz
Iste onu diyom. Ilk mac bile begenmedim yaptigi orta haric. Son dk. Birde gol yediriyordu rizede.ben hic begenmedim
Göt korkusumou fena mallaştı
Sanki herife bir puan yetiyormuş gibi![]()
Maçtan önce bu futbol ile 9 puanın bile riskli olduğunu söyledim ama 6 puan farkla 70% ihtimalle verir şampiyonluğu bu Okan.İyi futbol oynamadığımız sürece yarın kazansak bile puan kaybedebileceğimiz bir çok maç var, jk, ts, Göztepe, Samsun, Eyüp, İfb’nin arkabahçeleri hep oynanacak daha, çoğu deplasman. Kötü ve zayıf görünmeye devam ettikçe sen yalı çocuğuna puan kaybı vadediyorsun. Sezon başından beri Okan’ı bu konuda taraftar eleştirdikçe baskılamak istediler taraftarın sesini. Millet Avrupa istiyoruz diyor. Avrupa’dan geçeli çok oldu. Geçen sene Kopenhag maçıyla Okan’ın Avrupa kariyeri bitti. Şampiyonluğu kaptırmasın diye uğraşıyor millet. Millet kendisinden çok ümitliymiş heralde, Avrupa’da hayal kırıklığına uğradığına göre. Ben hayal kırıklığına uğramadım.
Şöyle izledim yavOkan kalırsa sampiyonluk net gider
Bu mac ozelinde iyiydi evet ama frankowski ile 4lu isi sikintili, hucuma katilamadi adam bir turluEreni de beğendim