- 20 Ağustos 2017
- 23.569
- 16.051
- 1.838
Sanchez-Baris-Osi biraz da Apo kurtardi maci.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Usta buradan da uzaklaş derim o zaman. Tamamen rahatlarsınİyi ki izlememisim anlaşılan yine dandik futbol devam kafam rahat kahvemi içtim, hava aldım, sonuca baktım yensek de yenilsek de çok etki etmiyor böyle olunca bu sezonu böyle kapatacağım gibi
Buda hocanin sorunu halim@Evren Caglayan kızgınlıkla tepkilerini anlıyorum aslında cogunda haklısın
ama hoca bazlı eleştiriler dışında yönetim tarafından da kuyumuz kazılıyor bunu es gecme
saha icinde söyledigin şeylerin çogu dogru lakin çokta cenabet bir takımız kale önunde kale boş olsa bile atamyoruz maalesef bu da gercegimiz
Genel intibaya oyun olarak ne alemdeyiz, hangi oyuncu napmis bakıp uzucam zaten böyle gelen şampiyonluk da baydı artık sadece fbnin kopekliginden istiyorum şampiyonluğu da yoksa rakip ts bjk filan olsa ceza kesmelerini isterdim kötülüğümüze karşınUsta buradan da uzaklaş derim o zaman. Tamamen rahatlarsın
Ben onu yapamiyorum hatta hanim rahatsiz etmesin diye dua ediyorumİyi ki izlememisim anlaşılan yine dandik futbol devam kafam rahat kahvemi içtim, hava aldım, sonuca baktım yensek de yenilsek de çok etki etmiyor böyle olunca bu sezonu böyle kapatacağım gibi
Abi bu seneye kadar ben de öyleydim ama bu sene illallah ettim ya artık Koç'un işleri cirkinlestirmesi, bizim oyunun giderek kötüleşmesi bla bla sen sosyal çevrende şahit olmuyorsundur da tr de durum berbatBen onu yapamiyorum hatta hanim rahatsiz etmesin diye dua ediyorum
Su sezon hayirlisiylan bir bitsin de onumuzdeki sezon nadasa birakacaz nasilsa.Abi bu seneye kadar ben de öyleydim ama bu sene illallah ettim ya artık Koç'un işleri cirkinlestirmesi, bizim oyunun giderek kötüleşmesi bla bla sen sosyal çevrende şahit olmuyorsundur da tr de durum berbat
Katılmıyorum..Bu maci kazanmis olmamiz alanyanin yetersiz takim olmasindan kaynakli bu takim bu halde besiktasida samsunuda yenemez
Buda hocanin sorunu halim
Takimi yetenek olarak okadar kotu hale getirdi ki atlet ama yetenek olarak cok dusuk seviye bir takim olduk
Su takimda yetenekli diyebilecegimiz iki adam var yunus ve mertens
Klubeden iceri atip maci degistirebilecek bir tane adam yok kutucu kaan demirbay sallai filan var sen dusun iste
Nispeten zor maclari kazanacak isek
Yunus ve mertens hazir fit sekilde takimda olmali yoksa cidden dumduz bir takimiz
Bugun davinson bir ara pasi atti barisa o pasi atacak orta saha oyuncumuz yok dumduz takimiz
Bu takimda asist yapan ince isleri yapan adamlar yunus ve mertens
Bu iki adami ne yapip edip sezon sonuna kadar kullanmaliyiz
Baris Osimhen bunlar atlet oyuncu ince oyuncumuz kalmadi
Kadronun su halini gordukten sonra akturkoglu en cok ben elestirdim
Gonderilmesi hataymis
Bu maçın ve çektiğimiz sıkıntıların sonucu budur.Hepsinde aynı oranda suç var.Rezilsiniz rezil.
Osimeni ayrı tutuyorum. Hepiniz rezilsiniz. Hocasından yöneticisinden oyuncusuna kadar.
Lemina torrera yan yana olmaz diye birşey yok.Bu leminanin sucu degil. Lemina torreira olmaz yan yana sorun bu.
Onlar en azından daha açık oynayacaklar.Zor maçlarda ne yapacağız? Bjk ts eyüp samsun goztepe![]()
Fenere 1 sarı göstermiş bu it.Bu hakem kurali bile bilmiyor yav taç tekrari nerde görülmüş herif elinden topu içeriye düşürüyor. Şunu seminerde gösterip ulan hıyar sen 1. Lig hakemi misin amatör mü diye göstermeyen denetlemeyen kurullar bunun sorumlusu. Türk hakemlerinin kötü olmasının sebebi denetlemenin Türkiyede olmamasi. Halının altına tozlari atar gibi atıyorlar aman hocam ev gecindiriyoruz ediyoruz ayağına