⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

@Evren Caglayan kızgınlıkla tepkilerini anlıyorum aslında cogunda haklısın

ama hoca bazlı eleştiriler dışında yönetim tarafından da kuyumuz kazılıyor bunu es gecme

saha icinde söyledigin şeylerin çogu dogru lakin çokta cenabet bir takımız kale önunde kale boş olsa bile atamyoruz maalesef bu da gercegimiz
Buda hocanin sorunu halim
Takimi yetenek olarak okadar kotu hale getirdi ki atlet ama yetenek olarak cok dusuk seviye bir takim olduk

Su takimda yetenekli diyebilecegimiz iki adam var yunus ve mertens

Klubeden iceri atip maci degistirebilecek bir tane adam yok kutucu kaan demirbay sallai filan var sen dusun iste

Nispeten zor maclari kazanacak isek
Yunus ve mertens hazir fit sekilde takimda olmali yoksa cidden dumduz bir takimiz

Bugun davinson bir ara pasi atti barisa o pasi atacak orta saha oyuncumuz yok dumduz takimiz

Bu takimda asist yapan ince isleri yapan adamlar yunus ve mertens

Bu iki adami ne yapip edip sezon sonuna kadar kullanmaliyiz

Baris Osimhen bunlar atlet oyuncu ince oyuncumuz kalmadi

Kadronun su halini gordukten sonra akturkoglu en cok ben elestirdim
Gonderilmesi hataymis

Usta buradan da uzaklaş derim o zaman. Tamamen rahatlarsın
Genel intibaya oyun olarak ne alemdeyiz, hangi oyuncu napmis bakıp uzucam zaten böyle gelen şampiyonluk da baydı artık sadece fbnin kopekliginden istiyorum şampiyonluğu da yoksa rakip ts bjk filan olsa ceza kesmelerini isterdim kötülüğümüze karşın

İyi ki izlememisim anlaşılan yine dandik futbol devam kafam rahat kahvemi içtim, hava aldım, sonuca baktım yensek de yenilsek de çok etki etmiyor böyle olunca bu sezonu böyle kapatacağım gibi
Ben onu yapamiyorum hatta hanim rahatsiz etmesin diye dua ediyorum

derbiden sonra hem artist hocamız hem yönetim ,bundan sonra tüm lig maclarına yabancı hakem istiyoruz diye acıklama yapmak varken

korkak bar karıları gibi köşeye çekildik

Son dakikalarda bize gol atsın diye kaleciyi ileri gönderen kaçıncı takım oldu bu Alanya sayamadım, Fener'e yedek çıkıp 40 yaşında Efecan'lar ile oynayıp savunmayı 30 metrede kuran takım bize 5'li blok halinde 18 üzerinde dizilerek oynuyor sonra o maçta oynamamak için sarı kart cezalısı olan Ertuğrul topu uzaklaştırayım derken kendi arkadaşına çarptırıp çataldan gol olmasına sebebiyet veriyor. 40 yıldır oldukları yerde ot bitmedi yine bitmeyecek.

Maça gelecek olursak;
Devre arası twitter hesabımdan ve whatsap'taki Galatasaraylıların olduğu grupta acilen Lemina'nın çıkmasını gerektiğini yoksa maçı değil şampiyonluğu vereceğimizi yazmıştım. Geçen hafta Okan hocanın başlığına ufak tefek şeyler yazmıştım, Lemina biz de olmaz ya Okan hoca gidecek ya da Lemina oynamayacak bunun ortası yok.

Top bizde iken Lemina boş alanda top almak için absürd yerlerde top alıyor ve ortada ciddi boşluk yaratarak ileri ile olan bağlantımızı kesiyor. Temposu çok düşük tek aksiyonundan sonra kendine gelmesi çok süre alıyor. Nice, Wolwes gibi takımlar için müthiş adam ama ön alana yerleşip yüksek yoğunluklu tempo yapmak isteyen takıma Lemina olmaz evet Fener maçını kurtardı ama sezonu yitirtebilir aman diyeyim.

Ben onu yapamiyorum hatta hanim rahatsiz etmesin diye dua ediyorum
Abi bu seneye kadar ben de öyleydim ama bu sene illallah ettim ya artık Koç'un işleri cirkinlestirmesi, bizim oyunun giderek kötüleşmesi bla bla sen sosyal çevrende şahit olmuyorsundur da tr de durum berbat

2021 yılındaki antalya macımızdan beri bu hakemin bize macı verilmemiş

Abi bu seneye kadar ben de öyleydim ama bu sene illallah ettim ya artık Koç'un işleri cirkinlestirmesi, bizim oyunun giderek kötüleşmesi bla bla sen sosyal çevrende şahit olmuyorsundur da tr de durum berbat
Su sezon hayirlisiylan bir bitsin de onumuzdeki sezon nadasa birakacaz nasilsa.

Bu maci kazanmis olmamiz alanyanin yetersiz takim olmasindan kaynakli bu takim bu halde besiktasida samsunuda yenemez
Katılmıyorum..
Alanya iyi kapanan ve hızlı hücuma iyi çıkan bir takım.Samsun maçının daha kolay geçme ihtimali var.Daha yumuşak bir takım.Ama hücum olarak daha iyi.
Israrla çok iyi kapanan takımlara karşı oyuncu yetersizliğimizi görmemek için direniyorsunuz.
Bu takımda dar alanda top hakimiyetiyle tekniğiyle topu alıp gidecek bir tane adam yok.Ne orta saha nede kanatta böyle bir adam yok.Bir tek yunus var oda ne kadar yeterli tartışılır.
Takım savunması yerleşim gibi durumlarda kötü olunca böyle rezil oyunlar çıkıyor ortaya.

Buda hocanin sorunu halim
Takimi yetenek olarak okadar kotu hale getirdi ki atlet ama yetenek olarak cok dusuk seviye bir takim olduk

Su takimda yetenekli diyebilecegimiz iki adam var yunus ve mertens

Klubeden iceri atip maci degistirebilecek bir tane adam yok kutucu kaan demirbay sallai filan var sen dusun iste

Nispeten zor maclari kazanacak isek
Yunus ve mertens hazir fit sekilde takimda olmali yoksa cidden dumduz bir takimiz

Bugun davinson bir ara pasi atti barisa o pasi atacak orta saha oyuncumuz yok dumduz takimiz

Bu takimda asist yapan ince isleri yapan adamlar yunus ve mertens

Bu iki adami ne yapip edip sezon sonuna kadar kullanmaliyiz

Baris Osimhen bunlar atlet oyuncu ince oyuncumuz kalmadi

Kadronun su halini gordukten sonra akturkoglu en cok ben elestirdim
Gonderilmesi hataymis

Şu an eski Sara olmasa da bir tık haksızlık olmuş Sara'ya... Normal Sara'nın ince işleri vardı yani biliyoruz... Az kaçırmadı savunma arkasına Barış'ı, Yunus'u, Osimhen'i...

Bu hakem kurali bile bilmiyor yav taç tekrari nerde görülmüş herif elinden topu içeriye düşürüyor. Şunu seminerde gösterip ulan hıyar sen 1. Lig hakemi misin amatör mü diye göstermeyen denetlemeyen kurullar bunun sorumlusu. Türk hakemlerinin kötü olmasının sebebi denetlemenin Türkiyede olmamasi. Halının altına tozlari atar gibi atıyorlar aman hocam ev gecindiriyoruz ediyoruz ayağına
Fenere 1 sarı göstermiş bu it.
Düzelteyim 3 maçında 1 sarı kart göstermiş

Geri
Üst Alt