- 27 Ocak 2010
- 138.918
- 105.142
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan abi ya hergün eve geliyorum kardeşim yok şu olmuş yok bu olmuş yav bu şnstagram sayfalarını mamalıyoylsr yalan haber sıktırıyorlar ufak sayfalarda beğeni yorum kasmak için olumsuz pompalıyorBen de onu diyorum mantıklı gelmedi şu son düzlükte aralarının ciddi şekilde bozulması...
Doğru veya yanlış Günayın taşşaklarını yesinler.Sahadaki hakem eliyle gol atsa itiraz etmeyecek ruhsuz pısırık dolu takımda.Günay‘in kirmizi kartı > bazi oyuncular.
Bu ara hepsi kötü evet ama bu tor lemina oynadiginda ataklarda kisirlastigimizi gercegini degistirmez.Lemina torrera yan yana olmaz diye birşey yok.
Israrla gerçekleri görmüyoruz.Hepsinde sorun sayarız.
Burada en büyük sorun 20 milyonluk sara.
Taraftar masal anlatıyor.
Forum maçtan daha çok can sıkıcı.İyi ki izlememisim anlaşılan yine dandik futbol devam kafam rahat kahvemi içtim, hava aldım, sonuca baktım yensek de yenilsek de çok etki etmiyor böyle olunca bu sezonu böyle kapatacağım gibi
Alanya bile 117 koşuyor bundan fazla da olmaz zaten, inanılmaz.
bukadar kart fener degil herhangibir anadolu takımına cıksa bile yönetimi çıkar konuşurdu bugun eminimBu kartlar fb'ye çıksa acun hakemi dominike götürür survivor parkuruna gömer
Şu kadroda lemina sırtı dönük top alıp öne doğru gidip rakibin dengesini bozacak tek orta saha.Kısırlaşmamızın nedeni çok başka.Bu ara hepsi kötü evet ama bu tor lemina oynadiginda ataklarda kisirlastigimizi gercegini degistirmez.
Onun bunun çocuğuFenere 1 sarı göstermiş bu it.
Düzelteyim 3 maçında 1 sarı kart göstermiş
Farkli bisi demiyoruz bunlar diger sorunlar ama yinede lemina ikninci yari kurgusuyla daha iyi görünütü verir, sara bile daha iyi görüntü verdi.Şu kadroda lemina sırtı dönük top alıp öne doğru gidip rakibin dengesini bozacak tek orta saha.Kısırlaşmamızın nedeni çok başka.
Aslında aklın yolu bir.Sene başından beri apaçık ortada.kapanan takımları düşünerek buna göre kaliteli bir onnumara birde kanat alınmalıydı.Bunu ısrarla görmeyip rezil transferler yapan yönetim ve okan burukdur kısırlaşmanın sorunu.Bu görmelerini geçtim sağ bek ve sol bek mevkilerinide çöp ettiler.
Ondan sonra neden kötü oynuyoruz.