⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Ben de onu diyorum mantıklı gelmedi şu son düzlükte aralarının ciddi şekilde bozulması...
Yalan abi ya hergün eve geliyorum kardeşim yok şu olmuş yok bu olmuş yav bu şnstagram sayfalarını mamalıyoylsr yalan haber sıktırıyorlar ufak sayfalarda beğeni yorum kasmak için olumsuz pompalıyor

IMG_7796.webp

Şu maçın 2. yarısı tamamen referans olmalı bu takıma artık. Galatasaray'ın ideal kadrosu budur yani oyun planımız bu şekilde olmalıdır. Görüyoruz ki bu takım 3'lü savunma ile istikrarlı bir oyun oynayamıyor keza Torreira-Lemina ve Sara üçlüsü ile de etkin bir oyun oynayamıyoruz. Bu takımın sezon sonuna kadar ki dizilişi bu maçın 2. yarısındaki gibi olmalı. Torreira-Sara orta saha ezberi ve Yunus-Barış kanatlarıyla takım tüm ağırlığından kurtuldu ve takır takır oynamaya başladık, İşleyen ideal düzenler sezonun bu noktasında bozulmaz.

Muslera
Frankowski Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Sara
Yunus Morata Barış
Osimhen

Defans ve orta sahanın alternatifi Kaan
Orta Sahanın alternatifi Lemina
Bek ve kanadın alternatifi Sallai
Morata'nın alternatifi Mertens

Bu 15 oyunculuk ana rotasyon ile ilerleyelim daha fazla takımla oynamayalım. Berkan, Kutucu, Jelert vs duruma göre hamle oyuncuları olabilirler.

Bu ara hepsi kötü evet ama bu tor lemina oynadiginda ataklarda kisirlastigimizi gercegini degistirmez.
Şu kadroda lemina sırtı dönük top alıp öne doğru gidip rakibin dengesini bozacak tek orta saha.Kısırlaşmamızın nedeni çok başka.
Aslında aklın yolu bir.Sene başından beri apaçık ortada.kapanan takımları düşünerek buna göre kaliteli bir onnumara birde kanat alınmalıydı.Bunu ısrarla görmeyip rezil transferler yapan yönetim ve okan burukdur kısırlaşmanın sorunu.Bu görmelerini geçtim sağ bek ve sol bek mevkilerinide çöp ettiler.
Ondan sonra neden kötü oynuyoruz.

Şu kadroda lemina sırtı dönük top alıp öne doğru gidip rakibin dengesini bozacak tek orta saha.Kısırlaşmamızın nedeni çok başka.
Aslında aklın yolu bir.Sene başından beri apaçık ortada.kapanan takımları düşünerek buna göre kaliteli bir onnumara birde kanat alınmalıydı.Bunu ısrarla görmeyip rezil transferler yapan yönetim ve okan burukdur kısırlaşmanın sorunu.Bu görmelerini geçtim sağ bek ve sol bek mevkilerinide çöp ettiler.
Ondan sonra neden kötü oynuyoruz.
Farkli bisi demiyoruz bunlar diger sorunlar ama yinede lemina ikninci yari kurgusuyla daha iyi görünütü verir, sara bile daha iyi görüntü verdi.

Geri
Üst Alt