- 20 Haziran 2011
- 60.744
- 68.964
- 4.758
Yunusun ölüsü yetti dripling yapmaktan çekindi ama ağrısı var muhtemelen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şükür iyi seyler gorunuyorDavinson ve Abdülkerim' in konsantrasyonunu beğendim. Sara da kendine gelmeye başlamış gibi, çok şükür...
Tatava yapma 1/2 kuponu sallaYunusun ölüsü yetti dripling yapmaktan çekindi ama ağrısı var muhtemelen.
Bu leminanin sucu degil. Lemina torreira olmaz yan yana sorun bu.Lemina varken oyunda ciddi sıkıntı vardı dürüst olalım. İkinci yarı idare edecek kadar oldu. Bu takımın bek, kanat ve oyun kurulumu konusunda sıkıntıları var. Yönetimin en büyük görevi bu takıma oyun kurulumunda anlayan bir yardımcı antrenör getirmek...
Tatava yapma 1/2 kuponu salla
Lemina yedek olur ancak Şuan benim tavsiyem bit bekin jellert bir bekin sallai olması önlerindede yunus ve barış oynasın tempolu olurLemina varken oyunda ciddi sıkıntı vardı dürüst olalım. İkinci yarı idare edecek kadar oldu. Bu takımın bek, kanat ve oyun kurulumu konusunda sıkıntıları var. Yönetimin en büyük görevi bu takıma oyun kurulumunda anlayan bir yardımcı antrenör getirmek...
Kendine çarpan topta kural neydi?Evet bu maçta sahalarda ilk kez Galatasaraya karşı uygulanan kurallar gördük.
TAÇ tekrarı
Çüküne top deydi diye yere yatan oyuncu yüzünden atakta oyun durdurma
Diğer kararlarını söylemiyorum bile