⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Söylenecek pek bi şey yok yav kaleyi boş bıraksan Alanya 90 dakikada 5 gol atamaz. Öyle rezil takımı gt zoruyla yendik. Rize maçı gibi sahte bi kıvılcım sadece. Leş oyun tam gaz devam. Pek umutlanmayın derim.

Burdan sonra hava olumluya döner abi hakeme rağmen geriden gelip çevrilen bir maç şampiyonluk habercisidir ama bu takıma bek yerine 10 numara almamız lazımmış harbiden

Lemina varken oyunda ciddi sıkıntı vardı dürüst olalım. İkinci yarı idare edecek kadar oldu. Bu takımın bek, kanat ve oyun kurulumu konusunda sıkıntıları var. Yönetimin en büyük görevi bu takıma oyun kurulumunda anlayan bir yardımcı antrenör getirmek...

Bu oyunla zor ama hakemlerde zirt pirt. Yinede cok kötüydü alanya. Birde sara kornerleri kullanmasin hepsi kaleciye gidiyor. Diger duran toplar ok am kornerleri cok yüksekten ve yumsak kullaniyor. Kaleciler icin kolay oluyor bunlari indirmek. Birde hoca leminayi yedi resmen bu üclü orta sahayala olmaz ya lemina yada torreira. Ikisi ayni an olmaz. Oyunu kim kuracak böylece.

Barış' a da hep inandım; şampiyon olacaksak bu çocuğun iyi performansına mecburuz.

Kötü oyun aktım değerinde 3 puan tebrikler Galatasaray’ımız

evet şimdi okan buruktan kötü oyun için masalları dinleyeceğiz.

Lemina varken oyunda ciddi sıkıntı vardı dürüst olalım. İkinci yarı idare edecek kadar oldu. Bu takımın bek, kanat ve oyun kurulumu konusunda sıkıntıları var. Yönetimin en büyük görevi bu takıma oyun kurulumunda anlayan bir yardımcı antrenör getirmek...
Bu leminanin sucu degil. Lemina torreira olmaz yan yana sorun bu.

Lemina yedek olur ancak Şuan benim tavsiyem bit bekin jellert bir bekin sallai olması önlerindede yunus ve barış oynasın tempolu olur

bir takım dizilişi var ki evlere şenlik her takım aynı şekilde pozisyon buluyor her maç ama kenarda ki teknik direktörümüz buna bir çözüm dahi bulmaya tenezzül etmiyor

adamlar kendi kalesine atmasalardı şansa çeviremezdik maçı.hele kenardakiyle asla.

Geri
Üst Alt