⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Yav inanmayın şöyle şeylere kimsenin kimseyle arası kötü değil herkez herkesle anlaşıyor 3-5 bin takipçisi olan hesabın biri çıkıp götten bişey sıkıyor haber oluyor

Ben de onu diyorum mantıklı gelmedi şu son düzlükte aralarının ciddi şekilde bozulması...

Eray samsuna vermeyecekler mi ?
200 milyon euroluk takimla kasimpasayi yenemiyorsun
Samsunada prim gidecek hatta Beşiktaş macinada ozaman da prim mi verildi diyeceksin
Samsuna veremez verse ilk devredeki maçı kazanirdi. Satılık takimlar 3 yıldır belli.

Geçen sene Beşiktaş'ın transferlerini bunlar yapmadı mi sponsorlukla? Daha neyi konuşuyoruz göz var nizam var

Neymis ozguvensizmis, yok efendim hocasi bitikmis, oymus buymus.

Bitik olan Galatasaray taraftarinin kendine guveni. Deplasmanda gayet net bir galibiyet aldik. Osimhen'in %99 iki pozisyonu var, onlari atsa bugun skor 1-4 ve bayram ediyorduk.

Ligin ilk yarisina gore daha kompakt ve defansta acik vermeden oynuyoruz. Bekleri/kanatlari cizgiye indirdigimiz anda pozisyona giriyoruz. Sezon sonu sampiyonlugu alacagimiza inancim tam.
Ayni maci izlemis olma ihtimalimiz sifir renkdas.

Neymis ozguvensizmis, yok efendim hocasi bitikmis, oymus buymus.

Bitik olan Galatasaray taraftarinin kendine guveni. Deplasmanda gayet net bir galibiyet aldik. Osimhen'in %99 iki pozisyonu var, onlari atsa bugun skor 1-4 ve bayram ediyorduk.

Ligin ilk yarisina gore daha kompakt ve defansta acik vermeden oynuyoruz. Bekleri/kanatlari cizgiye indirdigimiz anda pozisyona giriyoruz. Sezon sonu sampiyonlugu alacagimiza inancim tam.

Daha Barış'ın dışarı vurduğu var, Yunus'un sağa çekmek yerine dümdüz güçlü soluna çekip vursa atacağı var, Barış'ın gidişini sarı kartlık faulle kesmeseler atacağımız var... Var oğlu var... İlk yarı çok kötüydük, ikinci yarı idare eder başladık, 1-1'den sonra da Osimhen'in sakatlığına kadar falan net iyi oynadık...

@Evren Caglayan kızgınlıkla tepkilerini anlıyorum aslında cogunda haklısın

ama hoca bazlı eleştiriler dışında yönetim tarafından da kuyumuz kazılıyor bunu es gecme

saha icinde söyledigin şeylerin çogu dogru lakin çokta cenabet bir takımız kale önunde kale boş olsa bile atamyoruz maalesef bu da gercegimiz

Yemin ederim hakem konusunda bu şikecilerin maçlarla bizim maçlar arasında dağlar kadar fark var.Bize peynir ekmek gibi kart çıkıyor.Zaten kart istatistiklerindede apaçık görünüyor.
Heleki bu hekemin niyetini geçtim.Kötü ve yetersiz bir hakem.Ve bunu bilerek isteyerek bizim maça verdiler.O kadar belliki..

Geçen sene bizden puan alsin diye Beşiktaşin en yüklü bonservislerini odetmediler mi? Cevap belli
Ozaman sen 200 milyon euroluk takimsan prime filan bakmadan yeneceksin

Su anda bizim takima 20 milyon prim dagitsak real madridi yenermiyiz ?

Sanmiyorum primle olmaz bu isler adamlarin en iyi futbolu bile yetersiz kalmali

Cuesta girmese pasayi yenmistik
Hersey hocada bitiyor

Yemin ederim hakem konusunda bu şikecilerin maçlarla bizim maçlar arasında dağlar kadar fark var.Bize peynir ekmek gibi kart çıkıyor.Zaten kart istatistiklerindede apaçık görünüyor.
Heleki bu hekemin niyetini geçtim.Kötü ve yetersiz bir hakem.Ve bunu bilerek isteyerek bizim maça verdiler.O kadar belliki..
Bu hakem kurali bile bilmiyor yav taç tekrari nerde görülmüş herif elinden topu içeriye düşürüyor. Şunu seminerde gösterip ulan hıyar sen 1. Lig hakemi misin amatör mü diye göstermeyen denetlemeyen kurullar bunun sorumlusu. Türk hakemlerinin kötü olmasının sebebi denetlemenin Türkiyede olmamasi. Halının altına tozlari atar gibi atıyorlar aman hocam ev gecindiriyoruz ediyoruz ayağına

İyi ki izlememisim anlaşılan yine dandik futbol devam kafam rahat kahvemi içtim, hava aldım, sonuca baktım yensek de yenilsek de çok etki etmiyor böyle olunca bu sezonu böyle kapatacağım gibi

Rezalet ötesi formasyon ve oyunlu ilk yarıdan sonra ikinci yarı gayet iyi oynadı takım. Barış ilk yarı rezalet ikinci yarıiyiydi. Ki bence yunusun etkisiyle. Golleri atsak 1-4 bitebilirdi.

Geri
Üst Alt