⚽ SL 24/25 H:28 | Galatasaray 4-0 Antalyaspor | MS | 14 Mart

Bence sen eleştiri yapmak için eleştiri yapıyorsun... Bu maçta neyi eleştiriyorsun? Yediğimiz atakları mı? Giremediğimiz gol pozisyonlarını mı? İlerideki baskıyı mı? Orta sahadaki mücadeleyi mi? Beklerin performansını mı?
osimhen bireysel olarak aldı maçı diyor

diger maçlarda bunu diyebilir ama bu maç bayagı bi servis yapıldı yardım edildi

oda gol noktalarında iyi buluştu

Derbi öncesi çok iyi oldu bu, takım kenetlendi, gerginlik azaldı. Burdan sonra yükselen bir oyun görürüz umarım.

Daha iyi olmamız lazım.
Her sene kırılmasını beklediğimiz rakip ciddi anlamda bu sene kırılabilir. Psikolojik olarak ayakta tutmaya çalışıyorlar ancak taraftarın psikolojisini kırdığıda bu iş artık biter.
10 senedir futbolla ilgilenmeyen eniştem sezon başından beri mourinho bak geliyoruz diyor.
Yapıştırıp geçeceksin yiyeceksin rakibi.
9 mac kaldı dibi görmüştük yavaş yavaş ivmelenecegimizi düşünüyorum. Bjk ve samsunu 6 puan ile geçersek rakip zaten mental olarak sicmaya başlar bu işler böyledir

Bence sen eleştiri yapmak için eleştiri yapıyorsun... Bu maçta neyi eleştiriyorsun? Yediğimiz atakları mı? Giremediğimiz gol pozisyonlarını mı? İlerideki baskıyı mı? Orta sahadaki mücadeleyi mi? Beklerin performansını mı?

Bir oyunumuzun hala olmadığını osimhenin şapkadan tavşan çıkardığını söylüyorum.

Osimhen cezalı olduğu ilk maçı görücez.

Bir oyunumuzun hala olmadığını osimhenin şapkadan tavşan çıkardığını söylüyorum.

Osimhen cezalı olduğu ilk maçı görücez.
Bu maçta nenşapkasında tavşan çıkardı? İleride tek başına top şişirdiler de 4 kişinin arasından aldı hepsini çalımlayıp mı gol attı?

Vallahi güzel oldu. Biz mi çok iyiydik, yoksa rakip mi çok kötüydü anlayamadım.

İdeal 11 imizi bulduk diyebiliriz, lig sonuna kadar bu 11 bozulmaz kolay kolay ama maç maç Lemina da 11 de yer bulacaktır özellikle fb deplasmanında Lemina lı 11 şart.

Takımda hoca ve iq problemi var. 4 0 önde olduğu maçta hala ilerde bireysel saçma pres yaptırıyor, gereksiz riske sokuyor oyuncuları. Taktik maktik zaten hak getire. Oyuncularda ise iq problemi var. 3 0, 4 0 öndeyiz adama çift dalan mı dersin, kafa kafaya çarpışan mı dersin, sarı kartlar direkten döndü bi iki pozisyonda.

Nasıldık rengolar izleyemedim maçı?
Geçmiş maçlara göre çok daha iyiydik. Önceye göre iyi olduğumuz bir gerçek ama hala sorunlar var bence Antalya'nın güçsüzlüğü bize bunları göstermedi bu maç diye düşünüyorum. Çünkü bazı ciddi kontra fırsatları verdik Antalya'nın değerlendiremediği.

Geri
Üst Alt