Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.106
- 72.748
- 5.188
Uzun süre sonra takım ilk defa iyiydi. Hücum konusunda yunusun form bulmasıyla elimiz daha rahatlayacaktır. Bu takım kolay kolay puan kaybetmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osimhen bireysel olarak aldı maçı diyorBence sen eleştiri yapmak için eleştiri yapıyorsun... Bu maçta neyi eleştiriyorsun? Yediğimiz atakları mı? Giremediğimiz gol pozisyonlarını mı? İlerideki baskıyı mı? Orta sahadaki mücadeleyi mi? Beklerin performansını mı?
9 mac kaldı dibi görmüştük yavaş yavaş ivmelenecegimizi düşünüyorum. Bjk ve samsunu 6 puan ile geçersek rakip zaten mental olarak sicmaya başlar bu işler böyledirDaha iyi olmamız lazım.
Her sene kırılmasını beklediğimiz rakip ciddi anlamda bu sene kırılabilir. Psikolojik olarak ayakta tutmaya çalışıyorlar ancak taraftarın psikolojisini kırdığıda bu iş artık biter.
10 senedir futbolla ilgilenmeyen eniştem sezon başından beri mourinho bak geliyoruz diyor.
Yapıştırıp geçeceksin yiyeceksin rakibi.
Bence sen eleştiri yapmak için eleştiri yapıyorsun... Bu maçta neyi eleştiriyorsun? Yediğimiz atakları mı? Giremediğimiz gol pozisyonlarını mı? İlerideki baskıyı mı? Orta sahadaki mücadeleyi mi? Beklerin performansını mı?
Bu maçta nenşapkasında tavşan çıkardı? İleride tek başına top şişirdiler de 4 kişinin arasından aldı hepsini çalımlayıp mı gol attı?Bir oyunumuzun hala olmadığını osimhenin şapkadan tavşan çıkardığını söylüyorum.
Osimhen cezalı olduğu ilk maçı görücez.
bjk macinda belli olur toparlanma varmi diye, bir maclik gaz da olabilir. Bir mac iyi 5 mac kötü gibi.Takımda toparlanan oyuncular var. Sara, Torreira daha iyiler. Barış da son maçlar da kendine geldi.
Osimhen'e destek veren oyuncu arttıkça vites arttırarak şampiyonluğa yürürüz.
Sonunda buldukmu sol bekimizi?Bu maç özelinde ben Ereni de baya beğendim çok çabaladı helal olsun
Geçmiş maçlara göre çok daha iyiydik. Önceye göre iyi olduğumuz bir gerçek ama hala sorunlar var bence Antalya'nın güçsüzlüğü bize bunları göstermedi bu maç diye düşünüyorum. Çünkü bazı ciddi kontra fırsatları verdik Antalya'nın değerlendiremediği.Nasıldık rengolar izleyemedim maçı?