⚽ SL 24/25 H:28 | Galatasaray 4-0 Antalyaspor | MS | 14 Mart

Maçtan önce rahat kazanacağımızı belirtmiş idim.

Bende bunu anlamıyorum barışın koşuları olmasa yenemedik diyor abi biz barışa neden para veriyoruz osimjene neden para veriyoruz bunlar koşacakki kazanalım mantık mı bu şimdi takım kötü oynarken hocaya yazıyorsan iyi oynadığında da hocanın payını vereceksin az da olsa anlayamıyorum kötü diyenleri
İnanilmaz elestiriler gördüm ya. Bireysel yetenekle falan yendik diyen mi ararsın dediğin gibi koşu atmasa falan filan. Abi bunlari yapmıcaklarsa zaten neden veriyoruz dediğin gibi para. Sokaktan toplayalım birilerini oynasın madem öyle taktik vs anlatilinca makine gibi oynaniyorsa bu oyun

Yendik, sevindik, eglendik ama bu mac ne kotu gunlerin bittig8ni gosterir ne de cok iyi oynadig8mizi.

Once negatifler. Biri bir pas atiyorlazer gibi. Ortalar daglara, taslara gidiyor, frikikler sacma sapan kullaniliyor. Mac 4-0 hoca gol yemeyeyim diye bir iki genc eleman yerine Kaan ve Berkan'i soktu oyuna. Neyse. Belki de onlara ileride daha cok ihtiyac duyacagini dusundugunden bozuk morallerini duzeltmek amaciyla oyuna almistir. Simdilik saygi duyacaz.

Pozitif acidan bakarsak Sanchez muthis oynadi. Osimhen 4-5 kisiyle tek basina mucadele etmekten vazgecmedi. Istanbul'da oynamak iyi geldi takima. Baris ta istekli olunca guzwl goller geldi. Belki de kampta gercekten taktik calismislardir.

Bu galibiyet kimseyi yanıltmamalı. Rakip adanademirden hallice bir takımdı. Oynanan futbol kesinlikle umut verici ve yeterli değil.

Artık maç maç değerlendirmek gerekiyor.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 30 dakika gol atamadık, OB İstifa.

İnanilmaz elestiriler gördüm ya. Bireysel yetenekle falan yendik diyen mi ararsın dediğin gibi koşu atmasa falan filan. Abi bunlari yapmıcaklarsa zaten neden veriyoruz dediğin gibi para. Sokaktan toplayalım birilerini oynasın madem öyle taktik vs anlatilinca makine gibi oynaniyorsa bu oyun
Taktik dehası mourinhoya boy boy geçirdi adam daha ne yapsın kıymeti bilinmeli kötü olursa eleştiririz

Çok büyük oranda bu skorun gerçekleşmesinde rakibin etkisi çok..Antalyanın kadro yapısı işimizi çok kolaylaştırdı.
Mesela daha ilk dakikalarda aponun yaptığı top kaybında başka bir anadolu takımı olsaydı goldü.Çokda zorlanırdık.Ama Antalya onu atsa gene yenerdik.Antalya Ne hücum yapabiliyorlar nede savunma.
Bireysel yeteneklerle gidiyoruz.

Sanchez ve osimen dışında herkes aynı.Bu iki isim çok ciddi fark yaratıyor.Mesela maliyetine baktığımız zaman sarada en az bunlar kadar fark yaratması lazım ama olmuyor olmayacakda..Ben diğer oyuncuların performansını normal buluyorum.Ancak bu kadar oynarlar. Kimse kimseyi kandırmasın.
Bu maça üçlü çıkmalıydık.Çift forvet oynamaya ne orta saha uygun nede kanatlar ve bekler.Biz üçlü savunmaylada kötü maçlar çıkarttık fakat lemina,frank ve moratanın olduğu tam kadro bir şekilde hiç oynamadık.Buna göre kadro kuran adam ısrarla inatla oynatmıyor.Ondan sonra bu adamlara gelde transfer yaptır.Nasıl devam edebiliriz ki bu bu adamlarla.Doğru mu devam etmek?

TFF başkanı hafta boyu Yasin Kol'un katlettiği maçı olumlu örnek olarak gösterdi. Bu hafta buna rağmen bizim maçı iyi yönetti hakem. TFF başkanının kukla olduğunu daha net hissetmiş olduk. Çok sallanmayan biri olduğu tescillenmiş oldu.

kazandık fakat derbilerde bu şekilde hem 4lü sistem hem cift forvet cıkmamalıyız 4lü oynayacaksak mertens oynamalı

hoca dogru yaptım zannediyor fakat zorlu takımlara karşı 2 forvet buyuk risk

fizik olarak önceki maçlardan daha iyiydik ama antalya da son 10 maçtaki en kötü 2-3 takımdan biriydi

Geri
Üst Alt