Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.609
- 4.493
- 1.328
Bu arada Sara yine iyi oynamaya başladı ayrıca bu adam asla 10 numara oynamamali şuan ki mevkisi çok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçtan önce rahat kazanacağımızı belirtmiş idim.
antalyaya karşı messi olsa ne yazarBu arada Sara yine iyi oynamaya başladı ayrıca bu adam asla 10 numara oynamamali şuan ki mevkisi çok iyi
İnanilmaz elestiriler gördüm ya. Bireysel yetenekle falan yendik diyen mi ararsın dediğin gibi koşu atmasa falan filan. Abi bunlari yapmıcaklarsa zaten neden veriyoruz dediğin gibi para. Sokaktan toplayalım birilerini oynasın madem öyle taktik vs anlatilinca makine gibi oynaniyorsa bu oyunBende bunu anlamıyorum barışın koşuları olmasa yenemedik diyor abi biz barışa neden para veriyoruz osimjene neden para veriyoruz bunlar koşacakki kazanalım mantık mı bu şimdi takım kötü oynarken hocaya yazıyorsan iyi oynadığında da hocanın payını vereceksin az da olsa anlayamıyorum kötü diyenleri
Gomis isledi, icardi isledi, osimhen isledi. Hatta futbol özurlusu cagne bile islediValencia işledi.
Batshuayi işledi.
Nesrin bile işliyor orta gol tarzıyla.
Bu 3ü bizde işler miydi? İşledi mi?
Taktik dehası mourinhoya boy boy geçirdi adam daha ne yapsın kıymeti bilinmeli kötü olursa eleştiririzİnanilmaz elestiriler gördüm ya. Bireysel yetenekle falan yendik diyen mi ararsın dediğin gibi koşu atmasa falan filan. Abi bunlari yapmıcaklarsa zaten neden veriyoruz dediğin gibi para. Sokaktan toplayalım birilerini oynasın madem öyle taktik vs anlatilinca makine gibi oynaniyorsa bu oyun