⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Oyunculara hiç suç bulmuyorum kenardakiler bu kadar salak maç izlerse adamlar ne yapsın. Moratadan ne bekledi Okan çook merak ediyorum. Gerideyken salak salak değişiklikler yapmaktan başka bir şey yapamıyor adam.

bjk maçlarında okanla muslera istanbul il sınırları içerisinde bulundurulmamalı

Bugünkü takım gerçekten hiçbir maçta favori olamaz Samsun Trabzon Göztepe Eyüp deplasmanlarından zor çıkarız

Adam hızlı adamlarını ön tarafa koymuş orta saha kalabalık. Yani diyor ki ben kapalı savunma açamıyorum Okan Bey sen savunmayı önde kur, top sende olsun, bana açık alan ver ve sen de adamın her dediğini yapıyorsun. Yani şunu okuyamayan bir insan nasıl olur gerçekten bilemiyorum. 35 maçta kullandığın öne şişir oyununu şu maç oynasan geride beklesen topu versen alırdık maçı yazık oldu.

Haksız kırmızı, verilmeyen prnaltıyla yenebildiler anca
Korkaklıklarından vakit geçire geçire
Şerefsizler sürüsü
Bu federasyona çok ciddi tepki lazım, istifa ettirene kadar
Gerekirse maçlara çıkmayalım
Böyle olacaksa oynamaya gerek yok zaten
Hepsine okeyim de bu takım böyle mi oynar bana biri bunuda anlatsın. Şu lanet herif başimizda olduğu sürece bizden bir yok olmaz. Bu taraftara da yaziklar olsun. Yönetime de. Halen o federasyona gidilmedi ne diyim. Sizde gidin çekin şu yasin kolun fotoğraflarını.

Bu malubiyetin mimarlari :
1. OKAN BURUK - soze gerek yok.
2. YONETIM - Rakipler algi siyaset yaparken ses seda cikarmayan yonetim.
3. MUSLERA - Iki golde de payi var.

Ulan capsiz maca yanlis kadro ve dizilis ile ciktin, cünku besiktas defans yapar diye iki forvetle ile cikti maca, bakti yanildi Besiktas bastiriyor tabiki hatasini kabul etmedi etseydi direkt 25 dakika sonra moratayi cikarip leminayi maca alirdi, herif okadar uzak ki dünyaya 10 kidi kaldik hala morata ile ikinci yariya cikti. Icardi sakatlandi takke düstü kel oglu kel göründü. Iki yildir buna ragmen sampuyon olan futbolculari kutlarim

bu yasin kol denen şerefsiz iti daha kaç maçımıza atarlar kimbilir, surat ifadesinde hayır yok şerefsizin

Hakem izerine müthiş bir uzun süreli aismerrik operasyonla şu bjkye bizi yendirdiler bişey demiyorumm rezillki şu amatör takıma yenildik

Gidip hakemin anasına sövsek bide dava yeriz anasını satayım ne güzel memleket

Yunus+morata ile her maça 9 kişi çıkarız. Hoca bunu anlamıyormu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt