⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Şampiyonluk gitti bence
Bu takım daha aynı atmosferde trabzona gidicek
Aynı atmosferde göztepeye gidicek
Samsun var

Mourinho lu fener eğer yine mallık yapmazsa şampiyon olurlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Harika bir hakem yönetimi olsa da maç buna benzer birşey olurdu bence. Kötü yönetti diyemem.

Berbat durumdaki Beşiktaşa berbat oyunumuzla yenildik

60 dakika 10 kişi oynadık abi. Daha ne olsun :)

Birinci pay hocanındır tabiki. Sadece hakem heyetinin de katkısı var, onu diyorum.

Torreiranın golunde sevinemedim, cunku okan hocamızın antebin konyanın yaptığını yapamayacağını tahmin ediyodum. Burdan birimiz bugün takimin basında olsa ikinci yariya moratayla baslamazdi…

eyyamcı olanla beraber bu maçın kaybedilmesinin asıl sorumlusu olan herife içimden derin küfürler ediyorum

Ilk yari 1:1 yapmissin, momentum tamamen sana geciyor ve ilk yarinin sonuna dogru 10 kisiyle daha iyi oynarken gidip bütün takimi savunmaya cekiyorsun. Beraberlige oynuyorsun. Golü yedikten sonra gördük ki önede oynayabiliyormus takim 10 kisiyle. jk oynadigindan degil resmen yanlis taktiken maci verdik.

Takım pas yapamıyor ya inanılır gibi değil.

Set oyunu sıfır.

15 gün naptınız okey çay mı?

Birak haticeyi adamlar ellerindeki kadro ile baya oynadi mucadele etti
Yenilgiyi hazmetmekte bir erdemdir
Sahada yuruyen Eren haric tel tel dokulen bir takim vardi savunulacak bir yanı yok

Bu yenilgi değil, elimizden maçı aldılar
Haksız kırmızı, bariz verilmeyen penaltı
İstifa ettirene kadar tepki gösterilmeli federasyona
Gerekirse maçlara çıkmayalım çünlü zaten önceden ayarlanmış

frankowski cuesta kutucu 22 milyon € alınan verim 0 bile değil hele baştaki ikisi direk maç verdi

SON SANİYE koşa koşa Rashicaya verdiğin faulle SANCHEZE yapılan penaltının ne farkı var ORUL ORUL insan müsvettesi

Bu takım kupada fenere de yenilir sonra da hep birlikte çöküş ve dağılma sürecini izleriz.

Haftalardir ayakta duramayan torreira tek oynayan adam gibiydi.

Geri
Üst Alt