Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.596
- 2.130
- 698
Bir adam eksigiz iste orayi kapatmak mümkün degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir adam eksigiz iste orayi kapatmak mümkün degil.
Bizde kotu oynarak dunya kadar 3 puan aldik futbol bazen boyledir birisi kazanirben takımı savunmuyorum, sadece bjk haketmedi
Ne dediYunus akgunun açıklamaları skandal
Adamı her maç 90 dakka oynattı tuttu boluya bile götürdü pestilini çıkarttı.şimdi sanki yok gibi davranıyor.gecen sene mertens son 10 haftada bize ligi almıştı skor katkısıyla bu seneyse oynatmıyor adamı
Lemina- Yunus değişikliği yaptık sonra golü yedik. Morata'nın çıkmaması zaten saçma. Oysa 2. yarıya girerken Yunus- Lemina, Morata- Mertens yapsa yine yenebilirdik. Bu sene teknik heyet ve takımda o havayı alamıyorum arada bir bağ yok gibi geliyor bana. Her neyse şu sene bir bitse de ondan sonra yönetimden başlayarak toplu değişim en iyisi. Sürekli benzer şeylerden de sıkıldım. 3-5-2'ye göre plan yapılıyor sözde devre arası ama 4'lü çıkıyorsun sonra 4'lüye dönünce de haliyle Frankowski, Morata, Cuesta hep boşa yapılan transfere dönüyor sürekli planlama hataları.2.yarı basında morata cıkıp lemina girmeliyken gol yiyene kadar bekledi ve bunu hep yapıyor maalesef
Konusu açılmış ana sayfada. Fark 25 puana indi diyor. SkandalNe dedi
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mac önceside yazmıstım franky icin birşey diyemem ama morata ısrarı aşırı yanlıs sonucta bu derbi çift forvet riskliKabul etmiyorum frankowski ve Moratada israr edersen sonu bu olur sonuna kadar hakettik maglubiyeti 11 kisi olsakta yenilirdik takim hazirlanmamis
Gördüm renktaş eyvallahKonusu açılmış ana sayfada. Fark 25 puana indi diyor. Skandal
Hetkesin bildiğini hoca bilmiyormu? Yok işte adamın kafa başka çalışıyor. Fb maçında Leminayı oynattıda 1 puanı aldın bugün oynatsa olmaz tabi lemina yine efsane olurdu belki.neye sasiriyoruz arkadaslar? sezonun ikinci yarisinda fenerede futbol olarak ezildik bu mactada, ts macida cok zor olacak. okan normal sartlarda coktan istifa etmeliydi. kaya cikingiroglu bile sabah morata oynarsa gs intihar eder diye, bu adamin bildigini hoca nasil düsünemez?
Franky geldiginden beri rezil oynuyormac önceside yazmıstım franky icin birşey diyemem ama morata ısrarı aşırı yanlıs sonucta bu derbi çift forvet riskli
onuda geçtim morata 10 numara yapamıyor bunu göremıyor mu yada mertensle aralarında sorunmu var
mertens artık dinlenmiş durumdadır
yada lemina koyabılırdı hemen