⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

3 beraberlik hakkimiz var rahatiz diyorduk. Simdi kaldi tek yenilgi hakkimiz hadi bakalim onuda haftaya samsunda harcayip ondan sonra kara kara dusunelim artik ne bok yiyecez diye

2.yarı basında morata cıkıp lemina girmeliyken gol yiyene kadar bekledi ve bunu hep yapıyor maalesef
Lemina- Yunus değişikliği yaptık sonra golü yedik. Morata'nın çıkmaması zaten saçma. Oysa 2. yarıya girerken Yunus- Lemina, Morata- Mertens yapsa yine yenebilirdik. Bu sene teknik heyet ve takımda o havayı alamıyorum arada bir bağ yok gibi geliyor bana. Her neyse şu sene bir bitse de ondan sonra yönetimden başlayarak toplu değişim en iyisi. Sürekli benzer şeylerden de sıkıldım. 3-5-2'ye göre plan yapılıyor sözde devre arası ama 4'lü çıkıyorsun sonra 4'lüye dönünce de haliyle Frankowski, Morata, Cuesta hep boşa yapılan transfere dönüyor sürekli planlama hataları.

takım sürekli oyun olarak geriye gidiyor bu cendereden nasıl çıkarız 1-hoca çok radikal bir hamle ile oyunu değiştirecek bişey yapacak ki bu düşük bi ihtimal 2- hoca değilikliği bunu yapacak da bir yönetim yok bence

Kabul etmiyorum frankowski ve Moratada israr edersen sonu bu olur sonuna kadar hakettik maglubiyeti 11 kisi olsakta yenilirdik takim hazirlanmamis
mac önceside yazmıstım franky icin birşey diyemem ama morata ısrarı aşırı yanlıs sonucta bu derbi çift forvet riskli
onuda geçtim morata 10 numara yapamıyor bunu göremıyor mu yada mertensle aralarında sorunmu var
mertens artık dinlenmiş durumdadır
yada lemina koyabılırdı hemen

Ne oynadığı belli olmayan bi takımla, ne oynattığı belli olmayan bi hocayla en fazla bu kadar

1 saate kadar okan bey kovup o ben her şeyi biliyom hesaplıyom siz anlamazsınız tavırlarıyla mahvettiği Galatasaray'ın geleceğini kurtarmak yönetimin görevi. Sürekli aynı şeyleri yapıp farklı sonuç bekleye bekleye takımı loserlığa götürüyor. Takım bugün sarhoş gibiydi. barış sara franko falan neydi lan öyle? Hiç pes oynamamış biri joystiği alır ya onun gibi yılların futbolcuları pas atamadı koşamadı topa vuramadı lan. Sen hiç utanmıyo musun şu kadroyu şu hale getirmekten yazıklar olsun Cevat Güler Hoca 10x daha iyi yapar bu işi senden.

bu macta enazından 1 puan alsak fener macı takımı etkilemezdi ama şimdi fener macı sonucu yıkım olabilir

neye sasiriyoruz arkadaslar? sezonun ikinci yarisinda fenerede futbol olarak ezildik bu mactada, ts macida cok zor olacak. okan normal sartlarda coktan istifa etmeliydi. kaya cikingiroglu bile sabah morata oynarsa gs intihar eder diye, bu adamin bildigini hoca nasil düsünemez?
Hetkesin bildiğini hoca bilmiyormu? Yok işte adamın kafa başka çalışıyor. Fb maçında Leminayı oynattıda 1 puanı aldın bugün oynatsa olmaz tabi lemina yine efsane olurdu belki.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

icardiyi çıkartmadı adam sezonu kapattı Moratayı çıkartmadı sezonu kaybetti.

Arkadaşlar Yasin Kol’da bir şey yok öyle bir baskı yaptılar ki sanki Türk hakem bizim lehimize gibi adam lehimize bir düdük çalamazdı. Penaltı pozisyonu Bjk lehine olsa yan hakem uçarak bayrak kaldırmıştı

mac önceside yazmıstım franky icin birşey diyemem ama morata ısrarı aşırı yanlıs sonucta bu derbi çift forvet riskli
onuda geçtim morata 10 numara yapamıyor bunu göremıyor mu yada mertensle aralarında sorunmu var
mertens artık dinlenmiş durumdadır
yada lemina koyabılırdı hemen
Franky geldiginden beri rezil oynuyor
Haketmiyor 11 oynamayi
Morata ruh gibi nerde oynarsa oynasin takima zarari var
Samsunada takilirsak ozaman panik baslar

takım 3lü oynarken de pozisyon veriyoduk ama en azından daha çok poizsyona giriyoduk şimdi hem deli gibi gol yiyoruz hemde kısır bi takım olduk

Geri
Üst Alt