Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.358
- 25.686
- 2.598
Serdal sert konusuyor su an
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irish Cream iciyormus.Bizimki cemiyette şampanya içiyordur herhal.
Ne doğrusu yav. Adam yerli hakem istemiyorum diye lafa girip sonunda kim atanırsa atansın dedi. Hakemi baskı altına aldı bombayı bıraktı. Camiayı hedefsiz maça örgütlemeye çalıştı. TFF'yi istifaya davet eden kanlı bıçaklı bizi Fener ile aynı pozisyona sokmaya çalıştı korkaklıktan. Iyi gibi girip batırdı sonunda.Helal olsun 8jk başkanı çok doğru konuştu bizim başkanda haciosmani arayıp özür diliyordur
Tabiki doğru adam gs in hakkinimi savunacakti, atanan hakemi baskı altına almak kadar doğru seymi var söylediği her kelime doğru, bizim.kulubun haklarını savunma işini kendi başkanımız yapmalı tabi haciosmandan izin alabilirseNe doğrusu yav. Adam yerli hakem istemiyorum diye lafa girip sonunda kim atanırsa atansın dedi. Hakemi baskı altına aldı bombayı bıraktı. Camiayı hedefsiz maça örgütlemeye çalıştı. TFF'yi istifaya davet eden kanlı bıçaklı bizi Fener ile aynı pozisyona sokmaya çalıştı korkaklıktan. Iyi gibi girip batırdı sonunda.
"GS'nin hakkını savunmadı" diye bir şey mi yazdım ben. "Yerli hakem istemiyoruz, TFF istifa" diye lafa girip, "sonunda kim atanırsa atansın" diyorsa şov yapıyordur sadece. Nasılsa hiç bir şey değişmeyecek kafasında camiayı örgütlemek için şov yapıp geçmiş oldu.Tabiki doğru adam gs in hakkinimi savunacakti, atanan hakemi baskı altına almak kadar doğru seymi var söylediği her kelime doğru, bizim.kulubun haklarını savunma işini kendi başkanımız yapmalı tabi haciosmandan izin alabilirse