⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

8jkya gerçekten helal olsun adamlar haftalardır soylemlerinde tutarlilar bizimkiler gibi kivirmadilar enazindan

o sırada beştepede oturan hayali şahıs

ohhh keşke maçlara takımlar çıkmasa taraftarlar birbirine girse

Bizimki cemiyette şampanya içiyordur herhal.

Cok sert konusuyor bizde söyle konuşan yönetici görmedim

Serdal Adali:"Onceki TFF baskanindan bir farki olmadigini gostermis olan TFF baskani derhal istifa etmelidir. Hakemleri soyunma odasina kilitleyen bir TFF baskanindan nasihat dinleyecek degiliz. TFF yonetim kurulunda ve TFF kurullarinda tanidigim tanimadigim herkesi boyle bir federasyonun catisindan ayrilmaya davet ediyorum."

"Yabanci hakem istegimizin diyetini Zrobay Kucuk denilen bir zibidinin G.Antep macindaki skandal yonetimiyle odedik." :asd:

Kendilerini etkileyince "hakemi soyunma odasina kilitleme" olayini gundeme getiriyorlar. Simdiye kadar neredeydiniz?

Bizimkiler tepkide gecikmemeli. Niye susuluyor anlamadim.

Yalniz gene bizim maca bilenmisler. Umarim fb macina da bilenirler.

Helal olsun 8jk başkanı çok doğru konuştu bizim başkanda haciosmani arayıp özür diliyordur
Ne doğrusu yav. Adam yerli hakem istemiyorum diye lafa girip sonunda kim atanırsa atansın dedi. Hakemi baskı altına aldı bombayı bıraktı. Camiayı hedefsiz maça örgütlemeye çalıştı. TFF'yi istifaya davet eden kanlı bıçaklı bizi Fener ile aynı pozisyona sokmaya çalıştı korkaklıktan. Iyi gibi girip batırdı sonunda.

BJK kadar olmaiyoruz, rezil rusva yonetim! Galatasaray ulan burasi, bu taraftar sizi yer.
Ozellikle buradan sampiyonluk giderse herkes kacacak delik arasin!!

Ne doğrusu yav. Adam yerli hakem istemiyorum diye lafa girip sonunda kim atanırsa atansın dedi. Hakemi baskı altına aldı bombayı bıraktı. Camiayı hedefsiz maça örgütlemeye çalıştı. TFF'yi istifaya davet eden kanlı bıçaklı bizi Fener ile aynı pozisyona sokmaya çalıştı korkaklıktan. Iyi gibi girip batırdı sonunda.
Tabiki doğru adam gs in hakkinimi savunacakti, atanan hakemi baskı altına almak kadar doğru seymi var söylediği her kelime doğru, bizim.kulubun haklarını savunma işini kendi başkanımız yapmalı tabi haciosmandan izin alabilirse

Bizimkiler soyle dusunuyor mudur acaba?

"Bjk kendini feda etti, TFF'ye ve Haci'ya tepki koydu. Biz susarsak belki macta bizim lehimize hakem yonetimi olur."

Bizden tepki gelmezse kesin boyle dusunuyorlardir.

BJK'nin mağduriyet devşirmesi de komedi. Meydanı boş bırakınca fırsattan istifade şova başladılar.

Tabiki doğru adam gs in hakkinimi savunacakti, atanan hakemi baskı altına almak kadar doğru seymi var söylediği her kelime doğru, bizim.kulubun haklarını savunma işini kendi başkanımız yapmalı tabi haciosmandan izin alabilirse
"GS'nin hakkını savunmadı" diye bir şey mi yazdım ben. "Yerli hakem istemiyoruz, TFF istifa" diye lafa girip, "sonunda kim atanırsa atansın" diyorsa şov yapıyordur sadece. Nasılsa hiç bir şey değişmeyecek kafasında camiayı örgütlemek için şov yapıp geçmiş oldu.

Geri
Üst Alt