⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Süper Lig eski hakemi Caner Ak: "Beşiktaş - Galatasaray derbisini yönetecek olan Yasin Kol'un hakem sözleşmesi yok, TFF'den maaş almıyor. Yasin Kol ile profesyonel sözleşme imzalanmadı. Bu bir skandaldır."

Avrupa’da Oranlar:

Beşiktaş 3,10
Beraberlik 3,60
Galatasaray 2,15

Şampiyonluk Oranları:

Galatasaray 1,13
Fenerbahçe 6,00​

Şu maça üçlü orta sahayla başlamamız daha mantıklı geliyor.Kapanan anadolu takımlarına karşı çok zorlanıyoruz.Öok fazla geçiş veriyoruz.Bence Bjkde ilk aşamada geride bekleyecek..Bjkyi Anadolu takımlarının kalitelisi diye düşünürsek çok fazla sıkıntı çekebillriz.
Hala yerleşimde sıkıntılar var..Orta ikili,kanatlar çift forvete uygun değil.

Maçın kontrollü geçmesi, 0-0 skorunun devamı bizim işimize gelir.Bir şekilde gol atarız diye düşünüyorum.çok boş alan ve geçiş vererek şu çapsızları umutlandırmayalım ve gaza getirmeyelim.

Hakem konusuna gelirsek iki takımında daha önceki maçlarında şu adamla sıkıntısı varken başka hakem yokmuş gibi şu maça atanması bile bile ladesdir.Akıl alır gibi değil.
Yahu kötü niyetli olmadığını düşünsen bile şu maça vermezsin.

başlığı görmesem maçın hangi olduğunu bilemeyeceğim. şu linklere el atılması şart.

1743074930295.webp

Galiba maç saatine kadar maç olduğuna alışamayacağım

1743078604608.webp

BEIN Sports'un ekrana verdiği muhtemel 11

Sanchez hakkındaki MR çekilecek, travma vb. spekülasyonlara prim vermemiş anlaşılan.

Mertens oynamalı. 89 dakika uyusa bile o 1 dakika icinde 1 gol veya 1 asist sıkıştırır

bjknin maça çıkmaması veya sahadan çekilmesi mümkün değil büyük cezalar getirdiler ama başka bir yol bulunabilir mesela bilerek 5 kkart görüp maçı tatil ederlerse fena olmaz :)
5 kart görürlerse niye tatil oluyor. Hükmen galip oluruz

Şu maça üçlü orta sahayla başlamamız daha mantıklı geliyor.Kapanan anadolu takımlarına karşı çok zorlanıyoruz.Öok fazla geçiş veriyoruz.Bence Bjkde ilk aşamada geride bekleyecek..Bjkyi Anadolu takımlarının kalitelisi diye düşünürsek çok fazla sıkıntı çekebillriz.
Hala yerleşimde sıkıntılar var..Orta ikili,kanatlar çift forvete uygun değil.

Maçın kontrollü geçmesi, 0-0 skorunun devamı bizim işimize gelir.Bir şekilde gol atarız diye düşünüyorum.çok boş alan ve geçiş vererek şu çapsızları umutlandırmayalım ve gaza getirmeyelim.

Hakem konusuna gelirsek iki takımında daha önceki maçlarında şu adamla sıkıntısı varken başka hakem yokmuş gibi şu maça atanması bile bile ladesdir.Akıl alır gibi değil.
Yahu kötü niyetli olmadığını düşünsen bile şu maça vermezsin.
Bencede morata yerine mertens yada lemina oynamali lakin 8jk geride beklemez cengiz pilleri bitene kadar önde basıyorlar eğer golu biz değil onlar yerse dagiliyorlar yani hucummu oynamaliyiz kontrollumu bilemedim
Bu yasin kol bizzat lazin köylüsuymus bu sezon en çok maç alan hakemmis:)2 3 tane macini 90 dk izledim ciddi rezalet bir hakem geçen eyup maçında da 9 sarı kart verdi
Fazlasıyla agresif bir herif Okan hoca alanya maçından sonra oyuncuları uyarmali
Yasinden bağımsız hakem konusunda başka pislikler dönüyor dikkat edin dursun denen herif 2aydir sesi cikmiyor

Bencede morata yerine mertens yada lemina oynamali lakin 8jk geride beklemez cengiz pilleri bitene kadar önde basıyorlar eğer golu biz değil onlar yerse dagiliyorlar yani hucummu oynamaliyiz kontrollumu bilemedim
Bu yasin kol bizzat lazin köylüsuymus bu sezon en çok maç alan hakemmis:)2 3 tane macini 90 dk izledim ciddi rezalet bir hakem geçen eyup maçında da 9 sarı kart verdi
Fazlasıyla agresif bir herif Okan hoca alanya maçından sonra oyuncuları uyarmali
Yasinden bağımsız hakem konusunda başka pislikler dönüyor dikkat edin dursun denen herif 2aydir sesi cikmiyor
Bjk bassa bile biz bunu avantaja çevirebiirmiyiz.Böyle baskılara karşı iki pas yapamıyoruz.Hep uzun atıyoruz.Torreria,sara,barış gibi adamlar sırtı dönük top alıp denge bozamıyor.Mesela leminada bu var.Bir tek yunusa güveniyorum.Oda Tek başına ne kadar yeterli olur.Bizim kadro yapısında torreria dışında çok net top çalacak adam yok..Oda baskıyla topu çalabiliyor.Lemina bu yüzdende önemli.Rakip öndede bassa organizede gelse sahaya yerleşimde ve top kapmada sıkıntı çektiğimiz için rakipleri çok fazla eksik yakalayamıyoruz.Hemen geriye çekilip topun arkasına geçebiliyor.Ondan sonrada çok fazla geçiş imkanı veriyoruz.Bjk ne kadar kötü olursa olsun gene yıldız yapabilir bazı adamlarını.

Hakem ve yönetim konusunda durum çok vahim.

Geri
Üst Alt