⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Ne güzel unutmuştuk Okanın işbilmezliğini. Hatta eski maçlarda milli takımlarda attığı falan izleyip biraz sempati beslemiştim kendisine. Yine pozisyon üstüne pozisyon vereceğimiz ve kendisinin balının ölçüsüne göre belki 1 puan alabileceğimiz bir maç

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seninki Yuventus hocası oldu

Ula ben bu maçı pazar sanıyordum

Galatasaray taraftarını Ve yorumcularını BJK başkanının yaptığı açıklama karşısındaki yorumlarını hayretler içerisinde okuyorum.
En az bizim başımızdaki yönetim kadar bu taraftar da yorumcular da iş bilmez ve dünyadan bir haber.
Belki de ikincilik yarışı yapacakken puanlar çok yakınken Fener lehine yapılan inanılmaz hatalar karşısında kafasını kuma gömen bu BJK değil mi?
Şerefsiz Türk futbolunun kanseri bir takım her halti yiyecek ondan sonra Galatasaray’da onun yanında Anılacak. Serdar adalı denen çapsızın iki takımlı ligde dizayn ediliyor Cümlelerine hemen katıl verdi Galatasaraylı yorumcu ve taraftarlar.
Neymiş eskiden çok dürüstlermiş de konuşmuyorlarmış da Üsluplarına dikkat ediyorlarmış da şimdi farklı dilden konuşacaklarmış.. Bu bir yerden tanıdık geliyor.
Türk futbol tarihinin en kötü en artniyetli yöneticisi KOÇ da kuruyordu bu cümleleri.
Gördük ne kadar samimiyetsiz olduğunu ne kadar kötü niyetli olduğunu.
Neymiş rakip takım oyuncuları ve hocasını takip edeceklermiş gözleri üzerindeymiş. Hadi oradan şerefsiz.
Siz bundan önceki maçlarda hakemler hakkında Çok fazla konuşmamanızın nedeni uslubunuz karakteriniz değil kötü top oynamanızdır ve hakemlik hiçbir şey olmamasıdır. Dokuz kişi kalmış rakibi yenemiyorsun neyin hakeminden bahsediyorsun. Samimiyetsiz adamlar.

Finalde de Adana Demirsporun çekildiği maçtan sonraki paylaşımları açıklamaları dün gibi aklımda..

BJK yönetimini tek bir anlamda kutluyorum.
Başkan ve yöneticilerinin kulübü olan bağlılığı.

Hakem ataması = bir sürü kaotik karar olsun , gündem değişsin
TFF işi = Samsun - Gs maçını işleyelim şimdiden

ortamı "eski düzen"e çevirmek için elden gelen düzen dizilmiş bu hafta için.

Bu 1 hafta bizim için çok kritik. Bjk maçı diğer 2 maçıda etkileyebilir ki istenen şey bu bence. Osimhen dahil 3-4 cezalı, kkartlarla ve yenilgiyle moralmen biten bir gsray hem fb hem samsun deplasmanında kaybeder, şu an oynanan oyun bu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beraberlik olacak kanaatindeyim. Asıl haftaya oynanacak Samsun maçı zor olacak. Kazanırsak şukela olur.

Yasin harici her hakem olurdu. Alanya maçında nerdeyse 2 faule 1 kart çıkardı

8jk urs maieri getirecekmiş derbideki pozisyonlari kendi kanalında yorumlaması için, adamlara helal olsun hem kulüplerine sahip çıkıyor hemde tutarlı davranıyorlar

Geri
Üst Alt