⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

bu sarı kartlar önceki sezondan devretmiyor mu

semih geçen sezon sarı cezalısı olduktan sonra bir sarı daha görmüş, bu sezon 2 tane görmüş şimdi bu akşam da gördü 4 eder eğer devir ediyorsa
Hayır sarı kart sadece ilgili sezonda geçerli hatta geçen sezon 4 kart görüp lig bittiği için oyuncu cezasını çekemese ceza bu sezona devretmez.

O maçta bence fazlasıyla kısır maçtı ve o günde cift forvet çıkmıştı gedson ve rafa şuan en formda adamları ve merkezden geliyorlar merkezi kapatirsak ciddi avantaj sağlarız bence 3lu çıkmalıyız hem morata hem lemina oynamali sonuçta deplasmandayiz iç saha gibi düşünmek yanlış olur
Okan’ın tipik huyudur son maçta işler yoluna gittiyse aynı kadroyla çıkar hiç sekmemiştir şu ana kadar Lemina kesik yer

Okan’ın tipik huyudur son maçta işler yoluna gittiyse aynı kadroyla çıkar hiç sekmemiştir şu ana kadar Lemina kesik yer
Kesinlikle..Aslında kadro istikrarı onu başarılı yapan şeydi fakat 8jkya karşı rafa ve gedsonu kitlemek için lemina şart yani bunu görmek zor değil, geriye dusmezsek bu tinerciler çok kırılgan takim

Ligde kaldiniz zaten, siz bizim mactan sonra ki kupa macina konsantre olun. Avrupaya giden en kestirme yol

Kesinlikle..Aslında kadro istikrarı onu başarılı yapan şeydi fakat 8jkya karşı rafa ve gedsonu kitlemek için lemina şart yani bunu görmek zor değil, geriye dusmezsek bu tinerciler çok kırılgan takim
Ben de Lemina’yı oynatırdım ama Torreira ve sara ile birlikte değişken bir rolse oynamalılar üçü de gezgin orta saha gibi birbirinin boşluklarını doldurmalı sürekli çakılı kalmamalılar

Lemina öne çıkıyorsa Torreira geride kalmalı sara oyun kuruyorsa Lemina önde boşluğa kaçmalı vs vs

Bu mac öncesi krize girmeleri iyi olmadi bence

fbyi de bitik halde yenmislerdi

Normalde bjk bizim maca kadar seri yapar bize yenilirdi

Krizde olan takim derbilerde genelde yenilmiyor

10 kişi Antep yendi
9 kişi Konya yendi

Bizde 11 kişi yenelim bir zahmet

Bence de Antalyaspor 11'ini bozmayacak.

Ve bu hata olacak cünkü defansif olarak cok zayif kaliyoruz. Umarim Torreira ve Sara günlerinde olurlar. Ancak ozaman bu 11'le iyi oynariz.

Ben de Lemina’yı oynatırdım ama Torreira ve sara ile birlikte değişken bir rolse oynamalılar üçü de gezgin orta saha gibi birbirinin boşluklarını doldurmalı sürekli çakılı kalmamalılar

Lemina öne çıkıyorsa Torreira geride kalmalı sara oyun kuruyorsa Lemina önde boşluğa kaçmalı vs vs
Leminanin derbi performansini gördüğü için pragmatik davranıp kadroya monte edeceğini düşünüyorum hatta o maç 3lu çıkarsak daha avantajlı oluruz ortasahada kalabalık olur

9 kisi yenemiyen bir takimi biz yenemiyorsak yaziklar olsun.

Rahmi dede musluğu kapattı şimdi kim sponsor olacak prim için

yeniliriz fln dıyenler pm atsın dırek atayım mac sonuna kadar

Geri
Üst Alt