- 18 Eylül 2018
- 15.956
- 12.267
- 1.473
1-0 olsun bizim olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır sarı kart sadece ilgili sezonda geçerli hatta geçen sezon 4 kart görüp lig bittiği için oyuncu cezasını çekemese ceza bu sezona devretmez.bu sarı kartlar önceki sezondan devretmiyor mu
semih geçen sezon sarı cezalısı olduktan sonra bir sarı daha görmüş, bu sezon 2 tane görmüş şimdi bu akşam da gördü 4 eder eğer devir ediyorsa
Okan’ın tipik huyudur son maçta işler yoluna gittiyse aynı kadroyla çıkar hiç sekmemiştir şu ana kadar Lemina kesik yerO maçta bence fazlasıyla kısır maçtı ve o günde cift forvet çıkmıştı gedson ve rafa şuan en formda adamları ve merkezden geliyorlar merkezi kapatirsak ciddi avantaj sağlarız bence 3lu çıkmalıyız hem morata hem lemina oynamali sonuçta deplasmandayiz iç saha gibi düşünmek yanlış olur
Terimin mirası.Okan’ın tipik huyudur son maçta işler yoluna gittiyse aynı kadroyla çıkar hiç sekmemiştir şu ana kadar Lemina kesik yer
Kesinlikle..Aslında kadro istikrarı onu başarılı yapan şeydi fakat 8jkya karşı rafa ve gedsonu kitlemek için lemina şart yani bunu görmek zor değil, geriye dusmezsek bu tinerciler çok kırılgan takimOkan’ın tipik huyudur son maçta işler yoluna gittiyse aynı kadroyla çıkar hiç sekmemiştir şu ana kadar Lemina kesik yer
Ben de Lemina’yı oynatırdım ama Torreira ve sara ile birlikte değişken bir rolse oynamalılar üçü de gezgin orta saha gibi birbirinin boşluklarını doldurmalı sürekli çakılı kalmamalılarKesinlikle..Aslında kadro istikrarı onu başarılı yapan şeydi fakat 8jkya karşı rafa ve gedsonu kitlemek için lemina şart yani bunu görmek zor değil, geriye dusmezsek bu tinerciler çok kırılgan takim
Leminanin derbi performansini gördüğü için pragmatik davranıp kadroya monte edeceğini düşünüyorum hatta o maç 3lu çıkarsak daha avantajlı oluruz ortasahada kalabalık olurBen de Lemina’yı oynatırdım ama Torreira ve sara ile birlikte değişken bir rolse oynamalılar üçü de gezgin orta saha gibi birbirinin boşluklarını doldurmalı sürekli çakılı kalmamalılar
Lemina öne çıkıyorsa Torreira geride kalmalı sara oyun kuruyorsa Lemina önde boşluğa kaçmalı vs vs
Üçlü demek Cuesta demekLeminanin derbi performansini gördüğü için pragmatik davranıp kadroya monte edeceğini düşünüyorum hatta o maç 3lu çıkarsak daha avantajlı oluruz ortasahada kalabalık olur
O herifi alamaz Melih kendi olum fermanını imzalarÜçlü demek Cuesta demek![]()