⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Yabancı hakem gelmiyorsa bize her türlü pislik yapılır bu maçta. Buna rağmen alırsak ne ala.

Beşiktaş:

"Türk futbolunda adaletin ve eşitliğin sağlanması gerektiğini her fırsatta dile getiren Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak; Türkiye Futbol Federasyonu’nun Beşiktaş-Galatasaray derbisine yabancı hakem atamama yönünde bir karar vermeye hazırlandığına dair duyumlar almaktayız.

Eğer bu iddialar doğruysa federasyon açıkça çifte standarda imza atmakta ve futbolun adaletine gölge düşürmektedir.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem atama gereği duyan TFF’nin Beşiktaş-Galatasaray maçında farklı bir tutum sergilemesi kabul edilemez.

Eğer hakemlere duyulan güven sorunu nedeniyle böyle bir uygulamaya gidildiyse bunun tüm kritik maçlar için geçerli olması gerekir. Aksi halde, alınan kararın tarafsızlık ve adaletle bağdaştığını kimse iddia edemez."

beşiktaş haklı

Kesinlikle yabanci hakem gelmesi lazim, ki bizim de isimize gelir. Turk hakemleri ic sahada baski altina aliyosun ama yabanci hakemi almak daha zor. Bkz. Atilla K.oglan'in Kadikoyde UYDURDUGU penalti. Hicbir yabanci hakem calmazdi o penaltiyi.

8jk yaptıgı açıklamanın aynısını bir kere bile yapmadık aksine yerli hakemler iyi filan dedık durduk

bjk hakli da bunlar niye bu maci kritik olarak görüyorlar anlamadim?

bjk hakli da bunlar niye bu maci kritik olarak görüyorlar anlamadim?
Fener'in metresi olarak salıncakta kucaklarından inmedikleri kocalarına yaranmak için tabi ki başka ne olacak.

Zaten bir hedefleri kalmadı bu sezon, yıllardır içinde bulundukları eziklik kompleksi ve kronikleşmiş Galatasaray nefretiyle bizi yenmek istemeleri normal bence.

Beşiktaş küçüktür, mide bulandırır.

En çok bizim istememiz lazım yabancı hakem gerçekten şaka gibi bir yönetim. 6 puan geride olan biz olsak bas bas bağırırlardı şimdi. Bu ne rezalettir iş bilmemezliktir. Tamamen puan farkına güveniyorlar da 2 maça bakar. Yazıklar olsun be.

bunların kendilerini nimetten saymasına yarılıyorum

Geri
Üst Alt