- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Kimsenin yabancı hakem istediği yok tek amaç yerli hakemin üstüne baskı yapmak. Yönetim Galatasaray'ı düşünüyor olsa gayet kolay bir şeklide ihaleyi karşının üstüne yıkardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer gerçekten öyle istiyorlar ise bunlar ya aklını yitirmiş ya Galatasaray’dan başka bir yere hizmet ediyorlar. Olmayacak iş değil.Algı yok gerçekten öyle istiyorlar ,kaç aydır bu mevzu var daha ne hocadan ne başkan olacak heriften yabancı hakem istiyoruz cümlesi çıkmadı aksine yerlileri ovuyorlar, özellikle hocanın yerli hakem isteği desteğini çözemedim
Başka yere hizmet ettiklerini ben aylardır söylüyorum isimde veriyorum dursun denen herif haciosmanla ikili oynuyor ki bu teyitlendi urfali tayfası ise belki kavukcuyu ayırırım onlarda çok bariz acunla iş çeviriyorEğer gerçekten öyle istiyorlar ise bunlar ya aklını yitirmiş ya Galatasaray’dan başka bir yere hizmet ediyorlar. Olmayacak iş değil.
Okan Dursun’a hizmet ediyor. O anlaşılır. Dursun hakkında düşüncelerimizi açık açık söylesek form kurallarına aykırı hareket etmiş oluruz. O adamı kulüpten çamaşır suyuyla temizlenmesi lazım. Ve tabii gsyiad kanseriniBaşka yere hizmet ettiklerini ben aylardır söylüyorum isimde veriyorum dursun denen herif haciosmanla ikili oynuyor ki bu teyitlendi urfali tayfası ise belki kavukcuyu ayırırım onlarda çok bariz acunla iş çeviriyor
Okan aralarında en masumu ama onunda hakem konusunda yerliden yana tavır almasını aylardır anlamış değilim
Bence de bir açıklama olacaktır. Medyada BJK yabancı hakem istiyor ama Galatasaray yabancı hakem karşı algısı pompalıyorlar. Yabancı hakemi sanki sadece BJK istiyormuş algısı yerleşti. Bizim şampiyonluğa giderken sürekli X veya Y hakem talep etmemiz zaten doğru olmaz maç öncesinde. Kaldı ki TFF'yi istifaya davet eden sadece biziz.Maçın hakemi resmi olarak açıklandığında, kulüpten açıklama olacak.
Gerizekaliliktan baska bir şey degil.Bizim ne yönetim ne hoca yabancı hakem istemiyor çok bariz belli kimse kendini kandırmasın umarım pişman olmazlar