⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Sanchez osimen yunus bu 3 ü 3 -4 maç daha dayansın ligin fişini çekeceğiz zaten Allah aşkkına dikkat edin kendinize.. ben fnerin bu 3 maçta bir kez daha takılacsğını düşünüyorum..

bjk şu an ligte en fazla hakkı yenen kulüp pozisyonunda. tff 'nin fenerbahçeden başka kimseye bir yardımı yok. bu durum bjk yi rahatsız ediyor.

ciddi ciddi maça çıkmayarak fenere kazık atma derdindeler..

bjk şu an ligte en fazla hakkı yenen kulüp pozisyonunda. tff 'nin fenerbahçeden başka kimseye bir yardımı yok. bu durum bjk yi rahatsız ediyor.

ciddi ciddi maça çıkmayarak fenere kazık atma derdindeler..

Fenere kıyak yapılan maçlarda kafayı kuma gömen bjkmi rahatsız oluyor.Külliyen yalan.
En çok hakkın yenen takımın bjk olmasıda külliyen yalan.

Beşiktaş gundem yaratıp maça cikmamali

Beşiktaş biz bu adaletsiz ortamda maça çıkmıyoruz derse vallahi şampiyonluk yolundan vs değil gösterdikleri onurlu duruştan dolayı Serdar Adali ve ekibini tebrik ederim.

Gerçekten son zamanlarda yaşananlardan canıma tak etti, ülkede bir tane yerinde bile adalet kalmadı. Bizim Fb maçına uydurmadan yabancı hakem ata, bu derbiye Yasin Kol.

Maşallah yavrum ya.

Victor Osimhen ve Roland Sallai, Beşiktaş maçında sarı kart görmeleri halinde deplasmanda oynayacağımız Samsunspor maçında cezalı duruma düşecekler.

Yasin Kol elinden geleni yapacaktır; Osimhen'i etkisizleştirmek için kolay sarı kart çıkarır.

OB'nin sakinliği maçı kazandırabilecek key factor olacak.

bjknin maça çıkmaması veya sahadan çekilmesi mümkün değil büyük cezalar getirdiler ama başka bir yol bulunabilir mesela bilerek 5 kkart görüp maçı tatil ederlerse fena olmaz :)

JK sahaya çıkar, salmazlar köpek gibi oynayacaklar.

Oranlar açıklandı.

BJK: 2,63
GS: 2,02

Açıkçası 1,8 etrafında bekliyordum. Maç saati daha yükselir bizim oran.

Geri
Üst Alt