Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.125
- 39.438
- 3.993
gecen sene mertens son 10 haftada bize ligi almıştı skor katkısıyla bu seneyse oynatmıyor adamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanat bek diye alınan adamı sağ bek oynatıyoruz, müthişşşşşşş stoperimiz Cuesta var yedekte ama ihtiyacımız olmadığı için oynatmıyoruz.Bu transferler yazık günah, harcanan tüm paralar çöpe gitti.
maglubiyeti hakettik gecin bu isleri, takim top oynamiyor, belliki calismiyor.
Abdülde anladı hoca hoca değil. Takıma olumlu hiçbir dokınuşu yok. Şu maç böyle mi oynanır ya. Kötü oynayanları oyundan çıkarmaz ne yaptığı belli değil.istifa et okan
ziyech almıştı daha çok kovuldugecen sene mertens son 10 haftada bize ligi almıştı skor katkısıyla bu seneyse oynatmıyor adamı
Rezalet bir gol. Çok sövdüm şu gole
Okan dibine kadar eleştirilmeli istifaya bile davet edilmeli ama bu bjk muhabbeti baya çiğ ben soyliyim. Mantığı var mı ya kafada böyle bir seyinbirileri çok sevdiği beşiktaşını üzmedi yine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yemiliriz Leminayı oynatırsa belki bir mucize olur.Bu takım kupada fenere de yenilir sonra da hep birlikte çöküş ve dağılma sürecini izleriz.
Kabul etmiyorum frankowski ve Moratada israr edersen sonu bu olur sonuna kadar hakettik maglubiyeti 11 kisi olsakta yenilirdik takim hazirlanmamisBu yenilgi değil, elimizden maçı aldılar
Haksız kırmızı, bariz verilmeyen penaltı
İstifa ettirene kadar tepki gösterilmeli federasyona
Gerekirse maçlara çıkmayalım çünlü zaten önceden ayarlanmış
Bütün bjk maçlarında takım hoşaf oluyor. Tesadüfe inanmak için çok yaşlıyım..Okan dibine kadar eleştirilmeli istifaya bile davet edilmeli ama bu bjk muhabbeti baya çiğ ben soyliyim. Mantığı var mı ya kafada böyle bir seyin