⚽ SL 24/25 H:3 | Galatasaray 3-1 Gaziantep FK | MS | 17 Eylül

Cok degerli oyuncularimiz var

Ve bu oyuncularin degerli olmasini saglayan bir hocamiz var

Hic kadro falan demeyin berkan yunus kaan baris abdulkerim gibi oyuncular oynadikca yükselen oyuncular

Bu yerli oyuncularin degerini anlamaniz gerekiyor cünkü son 2 sezon da sampiyonluk yolunda herzaman katki da bulundular ve bu sezon da katkilari devam ediyor

Masallah diyelim nazar degmesin

Maçtan sonra yazayım dedim Muslera yakın zamanda böyle bir gol diye. Ben çok sorun görmüyorum her maç birkaç pozisyonu engelliyor biraz önde olduğu için.

İlk yarıda umut vaadeden coşkulu bir oyun vardı, ikinci yarıda coşku sürdü ama oyun anlamında ümit vermedik, kopuk kopuk bir görüntü oldu. Her 2 yarıda da çok fazla geçiş verdik, orta sahamız aşırı geçirgen ve neredeyse yok gibi. Rakip zayıf olmasa 2-0 sonrası sıkıntı yaşayabilirdik. Birebirlerde çok fazla adam geçirdik. Sol tarafımızı devamlı zorladılar ve devamlı orada boşluk buldular. Jacobs döndüğünde o bölgede daha sağlam durabiliriz belki. Takım üzerindeki ölü toprağı gitti o çok net. Bana göre Kerem ve Icardi'nin aynı anda olmayışı takımın enerjisini yukarı çekti, kim ne derse desin. Geçen maç Osimhen, bu maç Batshuayi oldukça efektiftiler ve en önemlisi kaçak güreşmiyorlar. Vücut dilleri de oldukça pozitif. Bir de tabi daha önemlisi kazanma alışkanlığını erkenden yakaladık, bunun da mutlaka özgüvene müthiş artısı olacak. Şu görüntü ile fb maçı kolay gözükmüyor ama fb de oldukça kötü oyunlar oynuyor. Daha sağlamcı bir oyun ile bence kazanma şansımız var, Okan Buruk'un mutlaka maça özel strateji belirlemesi lazım, kendi oyunumuzu oynayacağız diyip dağınık oyunda inat ederse gene madara olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jelert daha genç içinden bir torreira çıkarılabilir. Orijinal torreirayı bir tane yapışkan insana kurban ettik maalesef. Mis gibi herif keresteye döndü yanındaki topa dokunamıyor.

Sanki liderliği vermeden şampiyon olucaz gibi geliyor ya inşallah öyle olur şu Beşiktaş ve fener bi kaç maç takılsa çok güzel olucak

Takimda en güçlü yer forvet hattı. Hoca ne yapacak edecek çift forvet oynatacak.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selçuk'a iyilik yapıp fazla atmadık kıymetimizi bilsin yoksa 6 olur şu maç

Geri
Üst Alt