⚽ SL 24/25 H:31 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 11 Nisan

Yalniz golden once osimhenin kafa topuna cikan adama attigi feyk cok iyiydi. Rovasata golunden onceki attigi feyke benzettim

kontraları Lemina üzerinden yapmak lazım bu arada. Torreira ve Sara beceremiyor

Fb yi şampiyon yapıp koçların ali ye defol git denilecek.. futbol yine stabil hale gelecek

Herkesin dilinde aynı laf..fb şampiyon olsun ülke rahatlasın

Hakemlerin psikolojileri de bu yönde

İşimiz zaten bu hakemlerle zor bir de bizim ruhsuz çoşkusuz futbolculara ne demeli

Ya kendi dedi zaten 6 yı daha iyi oynuyorum 8 e göre diye..

Adamın takımından haberi yok daha..

Toreria yı öne atacaksın sara yı geri çekeceksin 6 ya
Abi insan bi kaleyi yoklar adamın kaç golü var cz dışından daha bi numarasını görmedik biz pek çalışmıyor gibi geliyor bana

Sosyal medyadaki futbol hesaplarindada artik bir kampanya var. Oynatilmis ofsayti paylasip iki penalti pozisyonumuzu paylasmamak köpeklikdir

20 dakika mola verildi nedense

Fb yi şampiyon yapıp koçların ali ye defol git denilecek.. futbol yine stabil hale gelecek

Herkesin dilinde aynı laf..fb şampiyon olsun ülke rahatlasın

Hakemlerin psikolojileri de bu yönde

İşimiz zaten bu hakemlerle zor bir de bizim ruhsuz çoşkusuz futbolculara ne demeli

En büyük sorunumuz bu yönetim.

YÖNETİM İSTİFA

1-0 0-0dan daha tehlikeli bir skor bir an önce 2-0 bulmamız lazım, bulmadığımız her dakika sıkıntı

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllll

Geri
Üst Alt