Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.599
- 3.250
- 1.918
Yalniz golden once osimhenin kafa topuna cikan adama attigi feyk cok iyiydi. Rovasata golunden onceki attigi feyke benzettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakem IBAN ı kontrol ediyor herhal20 dakika oldu
temassız sever misinŞaşko isimli şahıs temassıza alışmış habire desteksiz sallıyor
Abi insan bi kaleyi yoklar adamın kaç golü var cz dışından daha bi numarasını görmedik biz pek çalışmıyor gibi geliyor banaYa kendi dedi zaten 6 yı daha iyi oynuyorum 8 e göre diye..
Adamın takımından haberi yok daha..
Toreria yı öne atacaksın sara yı geri çekeceksin 6 ya
Makultemassız sever misin
Reis Tarihin en iyi kadrosu falan değil..Zayif dedigin o yönetim kurdu bu kadroyu. En büyük sorun pozisyon üretmemizde zorluk cekmemiz. Bu da teknik heyetin sorunu.
Temassiz oynuyor diye agladilar. Oncesinde de Samsun ne yapmali da maci dondurmeli, mac nasil ilerlerse kimleri almalilar minvalinde bir program oldu.Yayıncıdaki yorumlara bak
Bi samsun maçı satıyır demedikleri kaldı
Fb yi şampiyon yapıp koçların ali ye defol git denilecek.. futbol yine stabil hale gelecek
Herkesin dilinde aynı laf..fb şampiyon olsun ülke rahatlasın
Hakemlerin psikolojileri de bu yönde
İşimiz zaten bu hakemlerle zor bir de bizim ruhsuz çoşkusuz futbolculara ne demeli