Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Bana göre şampiyonluk maçı ne lazyo be goztepe tam olarak bu maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar da iyi değildi. BAY ve Osimhen çok hırpaladı.ne alaka iyiydi son maçta gayet
aşırı iyiydiO kadar da iyi değildi. BAY ve Osimhen çok hırpaladı.
Taktik yok bam bam bam. Samsun geriye yaslanıyor belirli aralıklarla ani şok şeklinde atak yapıyor. Duran top dışında doğru düzgün etkili olabildikleri pozisyon yok.Takımın pazar top başı yapması lazımdı.
Ne ara taktik çalışılcak.
Pazartesi de akşam 1 idmandır.
Ambarat takozun teki de bence fiziken hala fit değil.aşırı iyiydi
6/7 ikili mücadele ile falan oynamış amrabat gibi bi adamla bire bir oynamasına rağmen
kerem demirbay o kadar da çabuk harcanacak birisiAmbarat takozun teki de bence fiziken hala fit değil.
Diğeri üstte de yazdım, BAY ve Yunus 11 - 12 haftadır gol atamıyor. Sara'nin zaten golle işi kalmadı. Şut tehdidi de yok gibi. Kerem D. o kadar da çabuk harcanacak birisi değil. Bir de hissiyatim BAY ve Yunus ile daha iyi anlaşır.
2 pozisyonu hatırla. Ilki Sara'nin kaçırdığı ve Yunus'un epey bağırdığı pozisyon ( sonra penaltı olduğu görüldü)
Ikincisi Sara soldan giderken BAY'in pas vermemesi. Stadyum vlogda Sara'nin pozisyon çok netti. Bence takımda saygı da görmüyor
Bence ilk ve en önemlisi bu. Kazansak da garanti değilBana göre şampiyonluk maçı ne lazyo be goztepe tam olarak bu maç
En kritik maç
Adam gol kaçırdı diye yaptıkları hiç sayılıyor boklanıyor olacak iş değilne alaka iyiydi son maçta gayet