⚽ SL 24/25 H:31 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 11 Nisan

O yukardan omza yakin carpan topa ben penalti demem, o sekilde de penalti kazanalim istemem acik konusayim.

Torreiraya yapilanda TORREIRA oldugu icin bakmadilar umursamadilar bile teatrel isleri fazla yaptigi icin...VAR demeyin bizim mac koparacagimkz noktalarda hep YOK o

Samsun'un hicbir sey yaptigi yok ama her an sacma sapan gol yiyebilecegimiz bir mac havasi var. Savunma biraz tedirgin. En iyisi 2'yi bulup rolantiye almak

Mertensi almalıyız bencede artık son bir dans sunacak gücü vardır sanirim

1 golümüz daha var.

2 tane çok net penaltı var

Ele çarpan top daha geçen hafta Fb’ye verildi.

Maç döndü.

Her hafta çifte standart şerefsizlik
El pozisyonu garip bi pozisyon ona pek bişey diyemiyorum. Değil de penaltı da demem. Ama Toreyra nın ki şaka gibi verilmemesi.

Sara ve bekler oyun kurulumunda yoklar. Ayrıca top kanatlara geldiğinde nedense hep geriye pas atılıyor. Sallai bir tane orta açamadı önü bomboş bekliyor rakip önünü kapatıyor hop geri pas.

Torreira pozisyonu operasyonu açık açık ortaya seriyor. Kırmızı çıkarmaya çalışacak bize. Fırsat vermeden Eren'i çıkarmak lazım.

Bizim yöneticiler süngerden bile yumuşak. Ne olcak ki. Uzun süredir diyorum elinizdeki taraftar gücünü kullanın çıkın bağırın diye ama bunlar konuşmaya aciz. Her maç hakkımız yeniyo her maç operasyon çekiyolar takım kazandığı için ağzını açan yok. Konuşanda yumuşacık konuşuyor. Böyle yaparsanız daha çokkk operasyon çekerler

Geri
Üst Alt