⚽ SL 24/25 H:31 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 11 Nisan

Oooooh be cok korkuyordum bu mactan. Hep berabere gibi doguyordu icime. Acayip rahatladim. Hele ikinci golden sonra gobegimi kasiya kasiya mac izledim

Helal takim

herkesin düşündügünün aksine bizim iç sahadaki en büyük dezavantajımız tribüne gelen uyuz uyuşuk seyircimiz

Bizim kadroya baktığımızda neden tek farklı galibiyetimizin fazla olduğunu çok iyi anlıyorum.Malesef çok normal.Hem organizasyon kötü hem özellikle orta saha ve kanat olarak ofansif youncu kalitemiz bu kadar para harcanmasına rağmen tam kepazelik.
Osimeni dışında Yunusdaki teknik yaratıcılık kimsede yok.Fizik olarak dezavantajları olsada Düşünün o kadar para harcanıyor beğenilmeyip kiralık gönderilen alt yapı oyuncusu geliyor tek fark yaratan adam oluyor.Opsiyonu kullansalar oda olmayacaktı.

lig bitiyor artık hakem filan demeye gerek yok,ki bu ozanı en cok bizim taraftar övüyordu

Bence kritik galibiyetti. Gol atsa da Osimhen ve BAY çok sakardı.

Verilmeyen penaltı, yanlış bir sürü faul kararı, 3 tamamen uydurma sarı kart diye giden kabarık bir hakem icraat listesi var.

Yönetim artık bir şeyler yapsın. Fırsat kollamayı geçtiler hemen her maç bariz şekilde doğruyorlar artık.

Bodrum maci bu mactan daha zorlu olacak diyenler var. Tuhaf geldi bana. Disarda oynasak tatile gidiyorlar maci takan olmaz felan ama evde oynuyoruz. :)

Temiz galibiyet, sağlam deplasman oyunu, bundan sonra maçları böyle oynamalıyız.

Adsız.webp

Geri
Üst Alt