Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.144
- 66.277
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok kiOsimhen giderse yine bu tarz hızlı biri gelmeli kesinlikle
Arda abi dediğin periyodu kayıpsız gidersek Fb bir yerde mavi ekran verir iş biter merak etmeÖnümüzdeki üç maçı alırız diye düşünüyorum. Trabzon maçı kritik ama kırılgan bir takımlar, yenmemiz lazım. Onun dışında bir Göztepe'ye dikkat etmemiz gerekiyor. Bizim takım tam konsantre iken her maçı kazanırız aslında ama ara dağılmalar oluyor. Bir de Okan hoca faktörü girebiliyor devreye.
Sivas biraz iyi oynarsa hava şartları da kötü olduğu için puan kaybı gelebileceğini düşünüyorum hatta bu haftadan. Beşiktaş'ı yenemeyecekler bence.Arda abi dediğin periyodu kayıpsız gidersek Fb bir yerde mavi ekran verir iş biter merak etme
Samsun serbest düşüşte, son 6 maçında sadece Adana'yı yendiler ve FB maçı hariç her maçta en az 2 gol yediler.
Kalelerinde ortalama 2 xg görüyorlar, son maçlarında izlediğim kadarıyla hücum güçleri çok düştü, organize olmakta çok zorlanıyorlar.
Eğer Morata rüyalarına girmez merkezi 3'lü tutarak oynarsak Mertens veya Sara, Osimhen'in yanında bence bol pozisyon bulacağımız bir maç olacaktır.
Kağıt üstünde zor ama bence sahada kolay geçecek bir maç olacaktır.
Ben demedim zaten tarihin en iyi kadrosu diye. Arkadas dedi, ona göre en iyi olan bu kadroyu capsiz dedigi yönetim kurdu diye yazdim.Reis Tarihin en iyi kadrosu falan değil..
Ama bu bütçelerle çok rahat olurdu ama beceremedi çapsızlar.