SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

açıkca söyle diyorum işte hoca bjkli maçlarda bilerek bjk ye yatıyor diye lafı dolandıracağına yaw
Yaw Galatasarayli biri Galatasaray hocasinin mac sattigini nasil soyler aklim almiyor. Murat gun gectikce daha fazla sacmaliyor. Daha fazlasi olmaz diyoruz daha fazlasi oluyor. Fener macindan sonra fener kazansin da okana laf sokayim diye bekliyor. Mactan once speedy gonzalez olan muratim, fener kazandiktan sonra okani ortaya atip sıvışıyor yine vay arkadas. Bunu ancak bi troll yapar. Sametin boslugunu kapatiyor galiba

Neyse izinli ztn bi bakayim dedim hala ayni

Tamam ben de bunu söylüyom kanks ama Melo'nun da dediği gibi 2 Takımlı Lig'de 8 Puan Fark atmışken burdan şampiyonluk verme ihtimalinin olması sıkıntılı.Sonuçta Puan Fark'ı 8 olmuş.Galatasaray Winner 1 Takım'dır ama her sezon bu lafı unutturmaya başladı..

haftaya kayseri pas geçiyor, 5-6 sınırdaki oyuncuyu sıfırladı bugün. beklentileri bile yok. şu fikstür ve hakem desteği bizde olsa kendi takımım için de puan kaybetmeyiz derim.

kayseri +3
antep dep?
bjk +3
başak +3
eyüp +3
hatay +3
konya +3

hangi maçta puan bırakacaklar? antep harici ihtimal vermiyorum o maçı da bir şekilde hakemle vs çözerler.

Screenshot_1.webp

Fenerden puan almaya çalışacak şerefte bir tek Eyüpü görüyorum lakin onlar da bok gibi top oynuyorlar. Cok sikinti olursa da hakem devreye girer. İlk macta olduğu gibi

haftaya kayseri pas geçiyor, 5-6 sınırdaki oyuncuyu sıfırladı bugün. beklentileri bile yok. şu fikstür ve hakem desteği bizde olsa kendi takımım için de puan kaybetmeyiz derim.

kayseri +3
antep dep?
bjk +3
başak +3
eyüp +3
hatay +3
konya +3

hangi maçta puan bırakacaklar? antep harici ihtimal vermiyorum o maçı da bir şekilde hakemle vs çözerler.

Ekli dosyayı görüntüle 283572

antep (selçuk)
eyüp (arda)

başka maçları kalmamış.

fener'in sonu yine kötü olcak umutlanıp umutlanıp son maclarda kaybedecekler

Tamam ben de bunu söylüyom kanks ama Melo'nun da dediği gibi 2 Takımlı Lig'de 8 Puan Fark atmışken burdan şampiyonluk verme ihtimalinin olması sıkıntılı.Sonuçta Puan Fark'ı 8 olmuş.Galatasaray Winner 1 Takım'dır ama her sezon bu lafı unutturmaya başladı..
la olum her hafta penaltıların verilmiyor, faul bile olmayan pozisyonlarda topçularına kartlar çıkıyor. Yönetimin takımın arkasında durmuyor ama sen '' Okan bjk ye maç satıyor'' minvalinde konuşuyorsun.

unutmadan kalan maçlarda sadece iki kez ist dışına çıkacaklar

antep ve hatay

Adamlar şikenin dibine vuruyorlar

Şampiyon olacaksak herbir futbolcumuz osimhen olmalı

kayseri +3
antep dep?
bjk +3
başak +3
eyüp +3
hatay +3
konya +3

Ekli dosyayı görüntüle 283572
Bjk de belirsiz topçulari derbilerde iyi oynuyor

alakası yok konuşacak yönetici elbet vardır hepsi gs düşmanı degil ama dursun denen herif hacıosmanla sus pus oldukları günden beri kimse konusamıyor bizde dikkat edin nerdeyse 3 ay oldu konusabılen tek kişi yok baskılıyor muhtemelen konusmak isteyenide
Yahu reis bu kadar saf olmayalım.Üç ay önce sanki çok konuşuyorlardı.
Galatasaraylı olucam başkan çıkacak bunlara ses çıkarmamı engelleyecek.Yok öyle bir dünya.

Bakın olay ciddi.Daha transferlere falan girmiyorum.Orada tarihin bile en büyük fiyasko dönemi olabilir daha ona gelemedik Şu süreçtede onu karıştırmaya şimdilik gerek yok.

Başımızdakilerde her anlamda çok büyük sıkıntı var.
Bunlar dua etsinler Galatasarayda başkanlık ve yöneticilik yapıyorlar.Bunlar bjknin başında olsa hasan arattan beter olur.
Şuna inanın dursun özbek falan egosunu tatmin ediyor.Çoğu maçımızı bile izlemiyordur.Başkanlığı dışında zaten hiç izlemiyordur.Bunlar sözde Galatasaraylı.İşte böyle olduğu içinde tramsferdede hata yaparsın takımın haklarını koruma noktasındada sıkıntı yaratır..Bunun başka açıklaması yok.

la olum her hafta penaltıların verilmiyor, faul bile olmayan pozisyonlarda topçularına kartlar çıkıyor. Yönetimin takımın arkasında durmuyor ama sen '' Okan bjk ye maç satıyor'' minvalinde konuşuyorsun.
Ben öyle 1 şey demedim sadece Beşiktaş'a karşı duygusal 1'i dedim :D

Geri
Üst Alt