⚽ SL 24/25 H:33 | Eyüpspor 1-5 Galatasaray | MS | 27 Nisan

Son 3 maçta ki form durumumuza bakılırsa karşımızda dikiş tutacak takım göremiyorum.
Dikiş tutmaz Sabri gibi takılıyoruz üstad.

1745422775601.webp

Kaleci mevzusu da yanlış aktarılıyor. Sen olması gerektiği gibi köşeye zımbala bakalım, hangi kaleci neyi kurtarabiliyor. 1 metre mesafeden, ölçmeden biçmeden kundurayla pis burun vurur gibi her topu Allah ne verdiyse kalecinin üzerine vurup sonra da kaleci panter kesildi diyemezsin yani.
Dün BJK maçında panter kesildi denilen Deniz neyi kurtarabildi mesela?

Berke
Vezo Robin Claro Umut
Tayfur Melih Yalçın
Emre Umut Ampem

Halil, Mor ve Caner yedek.​

Eyüpün kadro baya leş Arda bu kadroyla avrupaya götürebilirse takımı son yılların en büyük teknik direktör başarısı olur. Normal şartlarda Lemina-Torreira-Sara orta sahası Tayfurlu eyüp orta sahasını çiğ çiğ yer ama futbol bu işi ciddiye almak lazım.

Eyüpün kadro baya leş Arda bu kadroyla avrupaya götürebilirse takımı son yılların en büyük teknik direktör başarısı olur. Normal şartlarda Lemina-Torreira-Sara orta sahası Tayfurlu eyüp orta sahasını çiğ çiğ yer ama futbol bu işi ciddiye almak lazım.

Başarı mı? 8 maçta 1 galibiyeti olan samsun 3. Sırada 2 aydır.
Lig kalitesi çok düşük,şuan bir başarısı yok

Başarı mı? 8 maçta 1 galibiyeti olan samsun 3. Sırada 2 aydır.
Lig kalitesi çok düşük,şuan bir başarısı yok

Ne olursa olsun o kadroyla avrupaya gitmek başarıdır. Geçen sene küme düşen ankaragücü ayarında kadrosu var eyübün. Profesyonel futbolu bırakalı 5-6 sene olan caneri falan oynatıyor adam yokluktan. Takımın en iyi oyuncusu ahmet kutucuyu görüyoruz bizde topa bomba muamelesi yapıyor

Arda Turan GS TD'si olmak istiyorsa bu maçı kazanmak zorunda

çetin bir mücadele olur berabere biter

Bu sezon ilk defa cok rahatim. Son 4 mactir oynadigimiz dengeli futbol cok hosuma gidiyor ve Eyüpspor'a karsi rahat bir galibiyet alacagimizi düsünüyorum. Konyaspor maci icin de böyle düsünüyordum, sonrasi malum.

0-3 diyorum.

Eyüp maçı kuşların son umudu.. eyüp galibiyeti alırsak umutları iyicene tükenecek

Karşıda böyle bi tff başkanı.. yalının çocuğu ve adnan oktarcı gibi varken takımın full konsantre olması gerek

Muhtemelen 2 maçta bizi doğrayacaklar planları bu
Hayır, sanmıyorum. Asıl beklentileri trabzon ve göztepe maçlarından.

Çok feci rehavet seziyorum. Canımı sıkıyor, bu sezon genelde en kötü maçlarımız farkın açık olduğu haftalar oldu. fb yönetiminin de bittik biz tavrı strateji bile olabilir. fb nin son iki maçı yok gibi birşey. En azından Trabzon a kadar 3 maçı almak zorundayız. Özellikle bu hafta fb yi mental olarak düşürmek için final gibi olacak. Ekibin çok ciddi olması lazım

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt