Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.250
- 1.023
- 1.778
Son 3 maçta ki form durumumuza bakılırsa karşımızda dikiş tutacak takım göremiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikiş tutmaz Sabri gibi takılıyoruz üstad.Son 3 maçta ki form durumumuza bakılırsa karşımızda dikiş tutacak takım göremiyorum.
Eyüpün kadro baya leş Arda bu kadroyla avrupaya götürebilirse takımı son yılların en büyük teknik direktör başarısı olur. Normal şartlarda Lemina-Torreira-Sara orta sahası Tayfurlu eyüp orta sahasını çiğ çiğ yer ama futbol bu işi ciddiye almak lazım.
Başarı mı? 8 maçta 1 galibiyeti olan samsun 3. Sırada 2 aydır.
Lig kalitesi çok düşük,şuan bir başarısı yok
Hayır, sanmıyorum. Asıl beklentileri trabzon ve göztepe maçlarından.Eyüp maçı kuşların son umudu.. eyüp galibiyeti alırsak umutları iyicene tükenecek
Karşıda böyle bi tff başkanı.. yalının çocuğu ve adnan oktarcı gibi varken takımın full konsantre olması gerek
Muhtemelen 2 maçta bizi doğrayacaklar planları bu
Açık ara en önemli 2 oyuncusunu ve Selçuku cezalandırdılar yoksa en zor maçları olacaktı..Selçuk 1 puan alırsa ligi bitirme maçı.
30 eksikli takima takildilarya daha birkac gün önceAçık ara en önemli 2 oyuncusunu ve Selçuku cezalandırdılar yoksa en zor maçları olacaktı..
İnşallah en az 2 kez daha takılırlar biz de 6da6 yaparız inşallah amin30 eksikli takima takildilarya daha birkac gün önce
Buna emin ol tüm beklentileri eyüp maçıHayır, sanmıyorum. Asıl beklentileri trabzon ve göztepe maçlarından.